Stjørdals-Blink 2 - 1 Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 28. Mai 2017

NYE BLINKBANEN (STJØRDAL): Tillerbyen tapte ett poeng fire minutter på overtid i møtet med Stjørdals-Blink.

Asgeir Snekvik scorte på et flott frispark. Foto: Marius L. Larsen.

Gjestene fra Trondheim startet oppgjøret på hæla, og allerede før fem minutter var spilt satte Sondre Hopmark Stokke inn 1-0 alene med Tillerbyen-keeper Erland Tangvik.

Hjemmelaget styrte det meste på Nye Blinkbanen det første kvarteret, men så smalt det på innsiden av stolpen etter 17 minutter. Asgeir Volden Snekvik scorte sitt femte mål for sesongen da han hamret ballen via stolpen og i mål på et frispark fra 23 meter.

Det skjedde ikke mye det neste kvarteret, men inn mot pause var det Tillerbyen som var det førende laget. Dog var Snekvik og Moens skuddforsøk det nærmeste de kom en ledelse.

Tung andre omgang

Tillerbyen bestemte seg i pausen for å opprettholde trykket i andre omgang, men i stedet ble det enveiskjøring fra start til slutt - mot Tillerbyens mål.

Blåtrøyene klarte aldri å finne hverandre med ball, og i tillegg ble det mye løping uten ball. Stjørdals-Blink pumpet mange baller i boksen, men midtstopperne Daniel Halgunset og Jørn André Hugdal hadde god kontroll på det som kom innenfor 16-meteren.

Det nærmeste Tillerbyen kom ny nettsus var et nytt frispark fra Snekvik som gikk like over mål, og en nesten-styring fra Ruben Rostille i duell med keeper.

Og fire minutter på overtid klarte ikke Tillerbyen å holde unna lengre, til tross for at de tidligere i kampen hadde reddet på streken på et hjørnespark og Tangvik vartet opp med en god redning på en heading i feltet rett før 90 minutter. Dommeren pekte på straffemerket etter en duell i feltet, og hjemmelagets Stokke sendte Tangvik feil vei og fikset 2-1.

Etter åtte minutter med tillagt spilletid måtte Tillerbyen konstatere at alle poengene ble igjen på Nye Blinkbanen denne lørdagen.

Neste seriekamp er hjemme mot Mo lørdag 3. juni kl.16.00 på TOBB Arena.

Bytter:
68' Moen --> Sindre Olufsen
76' Kala --> Stian Mathisen Myrbekk
90+1' Iversen --> Kristoffer Pires Ferreira

Ubenyttede reserver: Mathias Kilsti Hals, Aron Arvidsønn Myren, Gard Ragnar Killingberg.