Tillerbyen 3 - 0 Mo

Postet av Tillerbyen Media den 4. Jun 2017

TOBB ARENA (TILLER): Tillerbyen viste sin styrke innenfor begge boksene da de seiret over Mo lørdag ettermiddag.

De blåkledde fra Tillerbyen ønsket å vise seg fra en bedre side enn forrige seriekamp mot Stjørdals-Blink, men det var gjestene fra Mo i Rana som hadde den første store muligheten, men styringen rett foran Tillerbyen-keeper Erland Tangvik snek seg like utenfor.

Ikke lang tid etterpå kom Asgeir Snekvik med et skudd rett utenfor 16-meteren, men en god redning av gjestenes sisteskanse hindret scoring.

Tillerbyen, med en svært ivrig Gard Killingberg i startelleveren - som hadde sine første minutter i seriesammenheng - kom til flere gode innleggsmuligheter der det ble bare nesten for Stian Mathisen Myrbekk i feltet, og et bra skudd fra Kristian Andreassen som strøk stolpen, men det var Snekvik som stjal overskriftene i det 19. spilleminutt.

På et frispark fra 22 meter hamret han inn 1-0 for hjemmelaget på sedvanlig lekkert vis.

To mål på 60 sekunder

Tillerbyen hadde god kontroll på Mo inn mot pause, men i starten av andre omgang var det de tilreisende som hadde en god periode mot vertenes 16-meter.

I det 60. minutt måtte det en mesterlig redning fra Tangvik til for å holde nullen, og da begynte blåtrøyene å våkne.

Etter 71 minutter bestemte Myrbekk seg for at nok var nok. Et innlegg fra Jørn André Hugdal ble først vunnet av Myrbekk, headet mot mål, keeper fikk ikke kontroll og Myrbekk styrte inn returen fra kloss hold til 2-0.

Under ett minutt senere snappet Snekvik en feilpasning i Mos forsvarsrekke, så at keeperen sto langt ute og lobbet ballen elegant over mannen med hanskene og i mål til 3-0.

Begge lag hadde sine muligheter til å score flere mål mot slutten, men det ble med 3-0 og hjemmeseier.

Neste kamp er borte mot Træff lørdag 10. juni kl.16.00.

Erland Tangvik
Gard Ragnar Killingberg - Kristoffer Pires Ferreira - Kristian Andreassen - Jørn André Hugdal
Asgeir Volden Snekvik - Ståle Singstad Stegavik (k) - Niklas Lyngvær Iversen
Prince Kala - Stian Mathisen Myrbekk - Christopher Fløisand Moen

Bytter:
70' Moen --> Kjartan Ulstad
82' Myrbekk --> Sindre Olufsen
89' Iversen --> Mike Arnesen Almaas
89' Killingberg --> Tommy Solem

Ubenyttede reserver: Stian Overskott Granøien, Daniel Halgunset.