Træff 3 - 0 Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 11. Jun 2017

REKNESBANEN (MOLDE): Tillerbyen leverte en første omgang langt under pari, og burde ha straffet Træff etter en solid andre omgang.

Det ville seg ikke for Kristian Andreassen (t.v.), Stian Mathisen Myrbekk og resten av Tillerbyen mot Træff. Foto: Marius L. Larsen.

Det var gjestene fra Trondheim som startet oppgjøret best, og Christopher Moen var svært nære ved å sende blåtrøyene i ledelsen etter åtte minutter, men det ble stopp rett foran Træffs mål.

Hjemmelaget var farlige på sine lange innkast på Tillerbyens halvdel, men trønderne klarte å rydde opp gang etter gang.

Samtidig demmet blåtrøyene opp for Træffs farlige innlegg, og spesielt juniorspiller Sindre Olufsen gjorde viktige inngripener fra sin noe uvante sideposisjon.

Dessverre glapp det etter 18 minutter i bakre rekker. Træff snappet opp en feilpasning og satte inn 1-0 i nærmeste hjørne for Tillerbyen-keeper Erland Tangvik.

2-0 kom kvarteret senere, da bortelaget ikke klarte å demme opp for et innlegg som ble stanget i mål på bakre stolpe.

Klarte ikke å redusere

Tillerbyen gjore bytter både før og like etter pause, og de tok umiddelbart over kampen i andre omgang.

Træff hadde en god dobbelsjanse etter en drøy time som Tangvik redder flott, men ellers var det bortelaget som styrte det meste.

Etter 69 minutter chippet Moen over keeper og mot mål, men forsøket ble reddet på strek i siste liten.

En livlig Prince Kala hadde flere gode innlegg som både Stian Mathisen Myrbekk og Jørn André Hugdal ikke klarte å komme først på, i tillegg til et innlegg som holdt på å gå rett i mål.

Tillerbyen hadde flere skuddforsøk som det ble bare nesten med, og i stedet punkterte Træff kampen mot spillets gang seks minutter før slutt på en god kontring.

Nå rettes fokuset mot Rosenborgs andrelag fredag 16. juni kl.19.00 på TOBB Arena.

Lørdag 10. juni 2017 kl.16.00
Gule kort Tillerbyen: Magnus Bjerke (54')
Tilskuere Reknesbanen (Molde): ca 100

Laget:

Erland Tangvik
Daniel Halgunset - Kristoffer Pires Ferreira - Kristian Andreassen - Jørn André Hugdal
Magnus Bjerke (k) - Ståle Singstad Stegavik - Kjartan Ulstad
Sindre Olufsen - Prince Kala - Christopher Fløisand Moen

Bytter:
38' Halgunset --> Stian Mathisen Myrbekk
58' Olufsen --> Aron Myren
74' Bjerke --> Sondre Garstad
85' Kala --> Kristian Finsrud

Ubenyttet reserve: Jørgen Sjømæling.