Tillerbyen 2 - 2 Rosenborg 2

Postet av Tillerbyen Media den 17. Jun 2017

TOBB ARENA (TILLER): Tillerbyen utlignet to ganger, reddet straffespark og misbrukte flere store sjanser mot Rosenborg 2 fredag kveld.

Stian Mathisen Myrbekk ville ha straffespark et par hundredeler etter denne situasjonen. Foto: Robert Magnussen.

De blåkledde fra Tillerbyen fikk en solid start på kampen mot Rosenborgs nest beste, og de styrte det meste på kunstgresset på TOBB Arena.

Allikevel var det Rosenborg 2 som gikk opp i ledelsen på sin første visitt på hjemmelagets halvdel etter 13 minutter. Tillerbyen klarte ikke å omstille seg i tide, og en av gjestenes angripere fikk prikket ballen i lengste hjørne fra kloss hold til 0-1.

Tillerbyen reiste seg igjen kvarteret senere, og framover skulle det gå. Et godt oppbygd angrep endte med at en stormende kaptein Magnus Bjerke avsluttet fra 14 meter via et Rosenborg 2-bein og i nærmeste hjørne til 1-1.

Moens krempasning

Dog gikk det ikke mange minutter før hvittrøyene tok tilbake ledelsen. Tillerbyen fikk ikke klarert unna ballen langt inne på egen halvdel, og Rosenborg 2 takket og bukket ved å sette inn 1-2 alene med Tillerbyen-keeper Erland Tangvik.

Vertene ropte høylytt på straffespark i første omgang, da Stian Mathisen Myrbekk vant duell med keeper og ble regelrett bokset ned i bakken, men blåtrøynes bønn ble ikke hørt.

Rosenborg 2 startet andre omgang best, men det var hjemmelaget som fikk scoring denne gang. Christopher Moen fant Prince Kala perfekt med en gjennombruddpasning, og Kala var iskald alene med keeper og satte inn 2-2.

Tangvik reddet straffe

Det svaiet litt fram og tilbake etter 2-2, og tolv minutter før full tid fikk gjestene straffespark, men Tangvik reddet mesterlig høyt i mål og avverget en ny RBK-scoring.

Tillerbyen jaktet vinnermålet helt på tampen, og til tross for flere dødballer og en ny straffesparksituasjon der Bjerke ble løpt over ende av Rosenborg 2s sisteskanse, ble det ikke flere mål denne fredagskvelden.

Begge lag måtte nøye seg med ett poeng hver.

Neste kamp er borte mot Strindheim TF fredag 23. juni kl.19.00.

Fredag 16. juni 2017 kl.19.00
Gule kort Tillerbyen: Stian Mathisen Myrbekk (68'), Prince Kala (69'), Asgeir Volden Snekvik (81'), Kjartan Ulstad (82')
Tilskuere TOBB Arena (Tiller): 110

Laget:

Erland Tangvik
Gard Ragnar Killingberg - Daniel Halgunset - Jørn André Hugdal - Magnus Bjerke (k)
Asgeir Volden Snekvik - Ståle Singstad Stegavik - Niklas Lyngvær Iversen
Prince Kala - Stian Mathisen Myrbekk - Christopher Fløisand Moen

Bytter:
70' Kala --> Sondre Garstad
80' Stegavik --> Kjartan Ulstad

Ubenyttede reserver: Jørgen Sjømæling, Aron Myren, Kristoffer Pires Ferreira, Kristian Andreassen, Sindre Olufsen.