Strindheim TF 2 - 1 Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 24. Jun 2017

RUTA ARENA (LEANGEN): Tillerbyen tok ledelsen i andre omgang, men klarte ikke å holde unna da det gjaldt som mest.

Christopher Moen scorte sitt første mål for Tillerbyen. Foto: Marius L. Larsen.

Dagens hvitkledde spillere fra Tillerbyen havnet under press fra Strindheim i åpningsminuttene, men gjestene viste etter hvert bedre og bedre takter.

Tillerbyen hadde et par brukbare muligheter før pause. Først ved Gard Killingberg som gjorde det meste selv, men skuddet fra 18 meter gikk like over mål. Minutter senere sto Kristian Andreassen mutters alene på kaptein Magnus Bjerkes frispark, men headingen fra ti meter strøk tverrliggeren.

Midt i mellom disse to sjansene fikk også Strindheim like mange forsøk. Først traff de like over mål fra åtte meter, deretter måtte Tillerbyen-keeper Erland Tangvik i aksjon da han reddet et forsøk fra skrått hold.

Moens første scoring

Etter hvilen var det hvittrøyene som tok tak i kampen, og etter et bra trykk mot vertenes mål, var det Christopher Moen som sendte Tillerbyen i ledelsen etter 61 minutter. Han gjorde alt selv, dro seg inn fra høyre og satte ballen rolig forbi keeper og i mål fra kloss hold - årets første nettsus for hans del.

Men fire minutter senere utlignet Strindheim. Tillerbyen fikk ikke kontroll på sin egen corner som havnet ut fra feltet, Strindheim kontret og satte inn 1-1 fra 16 meter.

Nesten rett etterpå kunne Ruben Rostille ha sendt gjestene tilbake i føringen, men styringen fra åtte meter på Niklas Iversens innlegg ble så vidt reddet av keeper.

I stedet gikk vertene opp i ledelsen 14 minutter før full tid. Det så ut som det var et enkelt hjørnespark å klarere for Tillerbyen, men i stedet var det en blåkledd spiller som fikk pirket ballen over mållinja rett foran Tangvik.

Tillerbyen prøvde å sette inn en sluttspurt, men spurten kom aldri, og dermed måtte de se seg slått 2-1 denne fredagskvelden.

Neste kamp er hjemme mot Sverresborg torsdag 29. juni kl.19.00. Dette er den siste kampen før sommerferien.

Erland Tangvik
Gard Ragnar Killingberg - Kristoffer Pires Ferreira - Kristian Andreassen - Magnus Bjerke (k)
Niklas Lyngvær Iversen - Ståle Singstad Stegavik - Kjartan Ulstad
Ole Martin Devle - Ruben Rostille - Christopher Fløisand Moen

Bytter:
65' Devle --> Sondre Garstad
82' Stegavik --> Stian Mathisen Myrbekk
85' Killingberg --> Sindre Olufsen

Ubenyttede reserver: Jørgen Sjømæling, Kristian Finsrud, Daniel Halgunset.