Tillerbyen 3 - 2 Sverresborg

Postet av Tillerbyen Media den 30. Jun 2017

TOBB ARENA (TILLER): Tillerbyen fortsatte sin solide hjemmeform etter å ha snudd kampen mot Sverresborg torsdag kveld.

Tillerbyen jubler for vinnermålet rett før slutt. Foto: Robert Magnussen.

De blåkledde fra Tillerbyen åpnet kampen med et stort ballinnehav, og de fikk en stor sjanse etter elleve minutter, men Ole Martin Devles skliforsøk fra kloss hold traff stolpen.

Hjemmelaget fortsatte å ha mye ball gjennom hele første omgang, og skapte flere gode halvsjanser, men det var ingen mål halvveis ut i oppgjøret.

Etter hvilen skjedde det derimot mye.

Andre omgang var ikke en gang ti minutter gammel da Sverresborg gikk opp i ledelsen på deres første målsjanse i kampen. Alene med Tillerbyen-keeper Erland Tangvik var gjestene sikker, og i løpet av de neste minuttene skulle kampen bli enda vanskeligere.

Kjartan Ulstad brente en stor mulighet alene med keeper, og i stedet var det Sverresborg som doblet sin ledelse ved et skudd fra skrått hold i lengste hjørne.

Ulstad raget høyest

Men så våknet hjemmelaget.

Asgeir Snekvik reduserte på lekkert vis i det 70. spilleminutt, da han var iskald alene med keeper og trillet ballen i lengste hjørne til 1-2.

Fem minutter senere var Tillerbyens toppscorer frempå igjen. Denne gang på et velkjent frispark, til tross for skrått hold ved hjørne av 16-meteren, hamret han inn utligningen til stor glede blant de mange fremmøtte på tribunen.

Tillerbyen malte på i sluttminuttene, og endelig fikk de revansje fra tidligere oppgjør. To minutter før full tid stanget Kjartan Ulstad inn 3-2 og det som skulle bli vinnermålet på Snekviks innlegg, og blåtrøyene tok dermed en etterlengtet seier og har dermed plukket 17 poeng på sine 12 kamper i vårsesongen.

Nå venter en to uker ferie med egentrening før spillerne returnerer til treningsfeltet lørdag 15. juli.

Første kamp etter sommerferien er borte mot Kolstad lørdag 22. juli kl.16.00.

Erland Tangvik
Magnus Bjerke (k) - Kristoffer Pires Ferreira - Kristian Andreassen - Jørn André Hugdal
Niklas Lyngvær Iversen - Ståle Singstad Stegavik - Kjartan Ulstad
Ole Martin Devle - Asgeir Volden Snekvik - Ruben Rostille

Bytter:
58' Stegavik --> Christopher Fløisand Moen
80' Devle --> Prince Kala
85' Hugdal --> Sindre Olufsen
85' Rostille --> Sondre Garstad