Kolstad 5 - 0 Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 23. Jul 2017

HUSEBY IDRETTSPARK (SAUPSTAD): Tillerbyen kollapset fullstendig i andre omgang.

Sola skinte ikke på Tillerbyen på Huseby Idrettspark. Mobilfoto.

De blåkledde fra Tillerbyen leverte en brukbar første omgang mot et godt organisert Kolstad-lag, der Ole Martin Devle fikk kampens første store sjanse etter 27 minutter da han hamret ballen i kryssfestet fra hjørnet av 16-meteren.

Gjestene var jevnspilt med sine sørsidekolleger også etter hvilen, men i det 57. spilleminutt fikk rødtrøyene straffespark, kort tid etter at Tillerbyens Gard Ragnar Killingberg ropte på det samme i en lignende situasjon. Kolstad satte straffesparket sikkert i mål til 1-0.

Dette skulle bli starten på en flau ettermiddag for blåtrøyene.

Det var ingenting som stemte, og i løpet av de ni neste minuttene hadde Kolstad økt ledelsen til 3-0. I det 77. spilleminutt satte vertene inn 4-0 på nok et straffespark, og seks minutter senere fastsatte Kolstad sluttresultatet til 5-0 etter et hjørnespark.

Tillerbyen må vise seg fra en helt annen side da de tar imot Steinkjer førstkommende lørdag kl.16.00 på TOBB Arena.

Erland Tangvik
Gard Ragnar Killingberg - Kristoffer Pires Ferreira - Kristian Andreassen - Jørn André Hugdal
Kjartan Ulstad - Ståle Singstad Stegavik (k) - Niklas Lyngvær Iversen
Ole Martin Devle - Asgeir Volden Snekvik - Ruben Rostille

Bytter:
54' Stegavik --> Christopher Fløisand Moen
69' Devle --> Sondre Garstad
69' Iversen --> Prince Kala
73' Killingberg --> Magnus Bjerke
84' Rostille --> Kristian Finsrud

Ubenyttede reserver: Mathias Kilsti Hals, Daniel Halgunset.