Tillerbyen 2 - 1 Steinkjer

Postet av Tillerbyen Media den 31. Jul 2017

TOBB ARENA (TILLER): Tillerbyen havnet under i første omgang, men snudde oppgjøret mot Steinkjer på overtid - akkurat slik som i 2016.

Asgeir Snekvik ble den store helten med sine to scoringer helt på tampen.

Begge lag slet med å etablere skikkelig spill på motstanderens halvdel i åpningsminuttene, men etter hvert tok de blåkledde fra Tillerbyen mer over.

Etter 28 minutter satte Ruben Rostille ballen i mål, men dessverre ble han avvinket for offside. Rett etterpå fikk han en stor mulighet alene med keeper, men ballen trillet like utenfor lengste stolpe.

Så fikk Sondre Garstad en like stor sjanse fra åtte meter, men i noe ubalanse brente han den like utenfor.

Rostille var frempå igjen fra 12 meter, men forsøket gikk rett på keeper.

I det 40. spilleminutt var det derimot gjestene fra Nord-Trøndelag som tok ledelsen. Tillerbyen slet med å henge med på gjestenes venstreside, og et skudd fra skrått hold måtte Tillerbyen-keeper Erland Tangvik gi retur på som en gulkledd spiller plukket opp og satte i mål til 0-1.

Begge lag jaget vinnermålet

Andre omgang startet lik den første, men det lå noe i lufta da innbytter Prince Kala rundet keeper og kunne bare se at skuddet fra skrått hold ble så vidt reddet på målstreken etter 64 minutter.

13 minutter senere smalt det endelig i nettmaskene for hjemmelaget. Blåtrøyene trykket på, og Niklas Iversen fant en umarkert Asgeir Snekvik på 15 meter som trillet ballen i nærmeste hjørne til 1-1.

Nå bølget spillet begge veier - det var tydelig at ingen av lagene var fornøyde med ett poeng. Kalas skudd fra skrått hold ble så vidt reddet av keeper, Myrbekks heading fra kloss hold gikk rett på Steinkjers sisteskanse, og i tillegg hadde gjestene en stor mulighet fra 12 meter som gikk like over tverrliggeren.

Men tre minutter på overtid vant Kjartan Ulstad ballen høyt oppe i banen. Den havnet til slutt hos Kristian Andreassen, som slo et strålende innlegg til Myrbekk, og sistnevnte stusset ned til Snekvik som fintet bort tre motspillere før han banken ballen i krysset til 2-1 og ellevill jubel for vertene.

Dermed klatrer Tillerbyen opp til 7. plass på tabellen, og står fremdeles med kun ett tap på hjemmebane i årets sesong.

Neste kamp er borte mot Orkla søndag 6. august kl.15.00.

Lørdag 29. juli 2017 kl.16.00
Gule kort Tillerbyen: Asgeir Volden Snekvik (48')
Tilskuere TOBB Arena (Tiller): 82

Laget:

Erland Tangvik
Gard Ragnar Killingberg - Daniel Halgunset - Jørn André Hugdal - Magnus Bjerke (k)
Asgeir Volden Snekvik - Ståle Singstad Stegavik - Ole Martin Devle
Sondre Garstad - Ruben Rostille - Niklas Lyngvær Iversen

Bytter:
56' Stegavik --> Kjartan Ulstad
56' Rostille --> Prince Kala
68' Killingberg --> Kristian Andreassen
73' Devle --> Stian Mathisen Myrbekk
90+3' Iversen --> Kristoffer Pires Ferreira

Ubenyttede reserver: Stian Overskott Granøien, Kristian Finsrud.