Orkla 0 - 0 Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 7. Aug 2017

ORKDALSBANKEN STADION (FANNREM): Tillerbyen spilte en sjelden 0-0-kamp mot Orkla søndag ettermiddag.

Men det kunne ha blitt en verst tenkelig start for gjestene. Allerede etter parogtrevde sekunder kom plutselig Orklas spiss alene gjennom, men Tillerbyen-keeper Erland Tangvik viste stor klasse ved å varte opp med en strålende benparade.

Få minutter senere måtte Daniel Halgunset ut i full strekk da han blokkerte en styring fra sju meters hold, og blåtrøyene ble virkelig trykket tilbake.

Kampen stabiliserte seg etter hvert, og Prince Kala fikk muligheten til å avslutte fra nært hold etter et godt Tillerbyen-angrep, men dessverre for angrepsspilleren ble det avvinket for offside.

En livlig Sondre Garstad skapte trøbbel i Orklas bakre rekker, men skuddforsøket fra 12 meter gikk himmelhøyt over etter en halvtime spilt.

Rett før pause hadde Orkla en heading i nettveggen og et skudd like over mål inne i 16-meteren, mens Kala traff også feil side av stolpen fra skrått hold.

Nettsusen uteble

Andre omgang startet like offensivt fra begge lag som den første.

Kala var farlig frempå i løpet av de fem første minuttene da han fyrte av like over mål fra 16 meter, mens Orkla trodde de hadde satt inn 1-0 alene med Tangvik rett etterpå, men skuddet gikk knallhardt i nettveggen.

Deretter fikk både Garstad og Kala en stor sjanse hver etter et bra trykk mot Orklas 16-meter, men ingen av angrepsspillerne klarte å få ballen forbi vertenes sisteskanse.

De store sjansene uteble desto lenger mot slutten man kom, og begge lag måtte ta til takke med ett poeng hver i en svært så innholdsrik kamp.

PS! Juniorspiller Oliver Kålvik var med i en A-lagskamptropp for første gang! Vi gratulerer!

Neste kamp for A-laget er mot Verdal fredag 11. august kl.19.30 på TOBB Arena.

Kampfakta:

Orkla FK 0 - 0 Tillerbyen FK

15. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Søndag 6. august 2017 kl.15.00
Gule kort Tillerbyen: Sondre Bondø Garstad (50'), Asgeir Volden Snekvik (90+1')
Tilskuere Orkdalsbanken Stadion (Fannrem): 212

Laget:

Erland Tangvik
Gard Ragnar Killingberg - Daniel Halgunset - Jørn André Hugdal - Magnus Bjerke (k)
Asgeir Volden Snekvik - Ståle Singstad Stegavik - Niklas Lyngvær Iversen
Ole Martin Devle - Prince Kala - Sondre Bondø Garstad

Bytter:
76' Devle --> Kjartan Ulstad

Ubenyttede reserver: Mathias Kilsti Hals, Kristoffer Pires Ferreira, Kristian Andreassen, Daniel Singstad Stegavik, Oliver Kålvik.