Molde 2 4 - 1 Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 22. Aug 2017

AKER STADION (MOLDE): A-laget leverte en solid start på andre omgang, men ble hardt straffet da det gjaldt som mest.

Dagens sortkledde fra Tillerbyen hadde forberedt seg godt og var mentalt klare for en stor oppgave da de gjestet Aker Stadion mandag kveld, men det var hjemmelaget fra Rosenes by som var det dominerende laget i åpningsminuttene.

Etter 17 minutter fant de veien til nettmaskene. Tillerbyen klarte ikke å stoppe et godt angrep, og det endte med et skudd fra skrått hold som gikk både hardt og høyt i nærmeste hjørne til 1-0.

Tillerbyen kom bedre med før pause, men det var ikke før etter hvilen at trønderne virkelig tok tak i kampen.

Frispark fra 25 meter fra Asgeir Snekvik gikk like utenfor, og Prince Kalas forsøk fra distanse havnet over tverrliggeren. Dessverre for gjestene skjedde det som ikke skulle skje, at Molde 2 doblet ledelsen etter 53 minutter på en kontring.

Men to minutter senere kom dagens vakreste scoring på Aker Stadion. Molde 2 fikk ikke klarert ballen vekk fra feltet, og fra noenogtjue meter banket kaptein Magnus Bjerke ballen i krysset på det lekreste vis, og dermed 1-2.

Hardt straffet

Og nå var sorttrøyene gode, skikkelig gode. Først var Sondre Garstad centimetere unna å stusse inn 2-2 fra tolv meter, deretter hamret Kala ballen rett på keeper fra skrått hold, for så måtte Bjerke se sin avslutning mutters alene fra 14 meter gå himmelhøyt over mål.

I det 67. spilleminutt var dermed mye luft av ballongen ute da Molde 2 satte inn 3-1 etter et innlegg fra høyre som først ble reddet av keeper Erland Tangvik, men returen satte de enkelt i mål fra kloss hold.

Elleve minutter før full tid økte Molde 2 ledelsen til 4-1 etter en lang ball i bakrom, og Tillerbyen klarte aldri å komme tilbake.

PS! Kristian Finsrud måtte gå av etter 40 minutter grunnet en strekkskade.

Nå venter en svært spennende kamp mot Junkeren førstkommende søndag kl.16.00 på TOBB Arena.

Mandag 21. august 2017 kl.18.00
Gule kort Tillerbyen: Daniel Halgunset (86')
Tilskuere Aker Stadion (Molde): ca 50

Laget:

Erland Tangvik
Sindre Olufsen – Daniel Halgunset – Kristoffer Pires Ferreira – Kristian Andreassen
Asgeir Volden Snekvik – Magnus Bjerke (k) – Niklas Lyngvær Iversen
Ole Martin Devle – Prince Kala – Kristian Finsrud

Bytter:
40' Finsrud --> Sondre Garstad
75' Garstad --> Oliver Kålvik
79' Andreassen --> Markus Sivertsen Hilsen

Ubenyttede reserver: Stian Overskott Granøien, Jørn André Hugdal.