Tillerbyen 2 - 2 Junkeren

Postet av Tillerbyen Media den 29. Aug 2017

TOBB ARENA (TILLER): Tillerbyen mistet to poeng fire minutter på overtid.

De blåkledde fra Tillerbyen startet oppgjøret mot Junkeren best, og Niklas Iversen, Prince Kala og Kjartan Ulstad hadde sine sjanser innledningsvis, men en god keeper hindret nettsus.

I det 37. minutt stupheadet Ole Martin Devle ballen via keeper og i stolpen, men tre minutter senere ble det scoring - for Junkeren. En bakromspasning endte med scoring alene med keeper Erland Tangvik på enkelt vis - dermed 0-1.

To minutter etter sidebyttet fikk Tillerbyen tildelt straffespark etter en hands i feltet, og Asgeir Snekvik var sikker i sin sak da han sendte keeper feil vei og utlignet til 1-1.

Deretter hadde begge lag store sjanser. Junkeren hadde blant annet et stolpetreff fra kloss hold, mens Iversen satte ballen over fra fire meters hold.

Kvarteret før full tid ble det imidlertid blå jubel igjen. En opplagt Gard Killingberg fant Kjartan Ulstad på fem meter, som styrte lekkert inn 2-1 for hjemmelaget.

Men fire minutter på overtid stjal Junkeren med seg ett poeng tilbake til Nord-Norge. Et frispark fra 17 meter ble hamret i lengste hjørne til 2-2.

Tillerbyen tar med seg det ene poenget, og ser samtidig fram til bortekamp mot Mosjøen førstkommende lørdag kl.16.00.

Søndag 27. august 2017 kl.16.00
Gule kort Tillerbyen: Ståle Singstad Stegavik (82'), Kristian Andreassen (90')

Bytter:
79' Iversen --> Ståle Singstad Stegavik
81' Kala --> Christopher Fløisand Moen
88' Ulstad --> Kristoffer Pires Ferreira
90' Devle --> Oliver Kålvik

Ubenyttede reserver: Stian Overskott Granøien, Markus Sivertsen Hilsen.