Postet av Tillerbyen Media den 4. Sep 2017

KIPPERMOEN GRESS (MOSJØEN): Tillerbyen fikk en drømmestart, økte forspranget og så seg aldri tilbake i årets første og siste gresskamp.

Ståle Singstad Stegavik scorte to mot Mosjøen. Foto: Marius L. Larsen.

Dagens sortkledde spillere fra Tillerbyen hadde forberedt seg godt med gresstreninger på Lade og en god oppladning på bussturen nordover, og det viste trønderne fra første spark.

Det hadde ikke gått fem minutter før kantplasserte Gard Killingberg fant Ståle Stegavik på 18 meter, og midtbanespilleren la ballen til rette på sin foretrukne venstrefot og hamret inn 0-1 i lengste hjørne.

Selv om banespillet jevnet seg ut etter scoringen, var det gjestene som var farligst hver gang de kom framover.

I det 18. spilleminutt serverte Killingberg Sondre Garstad på 20 meter, og angrepsspilleren skjøt via stolpen og i lengste hjørne til 0-2.

Og om ikke det var nok, økte Stegavik ledelsen til 0-3 ni minutter senere, da han kranglet et frispark fra kaptein Magnus Bjerke over mållinja i duell med både motstanderens keeper og forsvarer.

Kontrollerende andre omgang

Kort tid senere kunne Kristian Andreassen nærmest punktere kampen, men på Bjerkes frispark var han tre og en halv centimeter unna å få pannebrasken på ballen mutters alene i feltet.

Men Tillerbyen gikk til pause med en knallsterk firemålsledelse. Nok en gang var Bjerke servitør på dødball, og dagens spiss Ole Martin Devle stupheadet (!) inn 0-4 i nærmeste kryss på det lekreste vis.

Andre omgangs første minutter handlet om å rydde unna et visst Mosjøen-press, men Erland Tangvik i Tillerbyen-buret hadde ikke så veldig mye å gjøre, takket være godt forsvarsspill.

Det nærmeste hjemmelaget kom redusering var et stolpetreff tolv minutter før slutt, og det var rett etter Andreassen headet like utenfor fra ti meter.

Prince Kala fikk kampens siste store sjanse helt på tampen, men chippen alene med keeper ble lest av en stående sisteskanse.

Kampen ebbet ut i en fortjent 4-0-seier for Tillerbyen, som dermed har vunnet begge kampene mot Mosjøen i årets sesong med sifrene 9-0.

Neste kamp for A-laget er mot Stjørdals-Blink fredag 8. september kl.19.00 på TOBB Arena.

Bytter:
65' Devle --> Prince Kala
74' Garstad --> Kristoffer Pires Ferreira
80' Killingberg --> Markus Sivertsen Hilsen

Ubenyttede reserver: Stian Overskott Granøien, Jørn André Hugdal.