Tillerbyen 0 - 3 Stjørdals-Blink

Postet av Tillerbyen Media den 10. Sep 2017

TOBB ARENA (TILLER): Tillerbyen hadde få sjanser til å tukle med Stjørdals-Blink fredag kveld.

Det ville seg ikke for Tillerbyen fredag kveld.

Det startet lovende for hjemmelagets del, da kaptein Magnus Bjerkes hjørnespark ble headet like over mål av Kristian Andreassen fra kloss hold etter bare ett minutt spilt.

Men så tok gjestene over.

Først hadde de to skudd like over og utenfor mål, før Tillerbyen-keeper Erland Tangvik måtte ut i full strekk da han reddet en heading fra åtte meter.

I det niende spilleminutt kom imidlertid målet. Tillerbyen sovnet på en kort variant på et hjørnespark, ballen ble skutt hardt inn i feltet, og der styrte en rødkledd spiller inn 0-1.

I det 26. spilleminutt doblet gjestene ledelsen på et frispark fra 19 meter, og rett før pause sto det 0-3 i målprotokollen etter at en bakromspasning endte i scoring.

Tillerbyen yppet seg utover i andre omgang ved blant annet to store muligheter fra Prince Kala, men forsøkene ville ikke innenfor stengene.

Stjørdals-Blink hadde også et par store målsjanser som traff utenfor rammeverket, men det endte med et 0-3-tap for Tillerbyen denne kvelden.

Neste kamp er borte mot Mo lørdag 16. september kl.16.00.

Fredag 8. september 2017 kl.19.00
Gule kort Tillerbyen: Ståle Singstad Stegavik (39'), Sindre Olufsen (63'), Daniel Halgunset (75'), Niklas Lyngvær Iversen (84')

Bytter:
39' Bjerke --> Prince Kala
46' Stegavik --> Andreas Druzkowski
80' Garstad --> Kristoffer Pires Ferreira

Ubenyttede reserver: Stian Overskott Granøien, Ruben Rostille, Christopher Fløisand Moen.