Mo 5 - 0 Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 18. Sep 2017

SAGBAKKEN KUNSTGRESS (MO I RANA): Tillerbyen gikk på en real smell på bortebane i oppgjøret med Mo lørdag ettermiddag.

Det ble null poeng og fem baklengsmål i Mo i Rana.

De blåkledde fra Tillerbyen kom allikevel godt i gang etter en lang busstur, og i løpet av de sju første minuttene hadde de tre store muligheter.

Først var det Kjartan Ulstad som blåste ballen over mål fra kloss hold etter et hjørnespark, før Asgeir Snekvik headet i tverrliggeren og Gard Killingbergs styring på første stolpe på Magnus Bjerkes innlegg ble så vidt reddet av keeper.

Etter 14 minutter var Ole Martin Devle alene gjennom, rundet keeper, men fra skrått hold ble forsøket blokkert.

Kort tid etterpå skjøt Prince Kala centimetere utenfor fra parogtjue meter, men i det 20. spilleminutt ble det nettsus - for Mo. Tillerbyen klarerte ballen bare halvveis etter et innlegg, og en Mo-spiller fikk stå på 18 meter og prikke inn 1-0 på et godt lobbskudd.

0-2 halvveis

Etter en halvtime fikk Tillerbyen ballen i mål på et hjørnespark, men det ble annulert for angrep på keeper.

Minutter senere rullet gjestene opp et nytt godt angrep, men Devles styring på Killingbergs pasning fra ti meter ble godt reddet av en benparade av Mos keeper.

Seks minutter før pause doblet imidlertid Mo ledelsen på en kontring. Bortelaget mistet ballen på vei fremover, og de ble straffet knallhardt av et effektivt hjemmelag som satte inn 2-0 alene med Tillerbyen-keeper Erland Tangvik.

Ga opp håpet om poeng

Til tross for en god start også på andre omgang, gikk det fra vondt til verre sju minutter etter avspark. Mo fikk straffespark etter å ha avsluttet mot mål, og fra ellevemetersmerket økte de ledelsen til 3-0.

Derfra og ut hadde Tillerbyen lite å komme med. Det største de hadde var en dobbelsjanse fra Devle fra kloss hold, men vertenes målvakt reddet begge forsøkene.

Etter 64 minutter ble et hjørnespark tuppet i mål fra tre meter, og åtte minutter senere fastsatte Mo sluttresultatet til 5-0 på en kontring.

Nå må Tillerbyen brette opp de berømte ermene til neste seriekamp, som er mot Træff lørdag 23. september kl.16.00 på TOBB Arena.

Lørdag 16. september 2017 kl.16.00
Gule kort Tillerbyen: Ruben Rostille (90')

Bytter:
58' Stegavik --> Christopher Fløisand Moen
58' Kala --> Sondre Bondø Garstad
72' Bjerke --> Ruben Rostille
72' Iversen --> Andreas Druzkowski

Ubenyttet reserve: Stian Overskott Granøien.