Tillerbyen 2 - 1 Træff

Postet av Tillerbyen Media den 24. Sep 2017

TOBB ARENA (TILLER): Sen straffescoring sikret tre særdeles viktige poeng.

De blåkledde fra Tillerbyen fikk en perfekt start på denne solrike lørdagen, da en bakromspasning fra Kristian Andreassen fant Ole Martin Devle som hadde slitt seg fri fra markøren, og fra tolv meter lobbet han ballen elegant over keeper og i lengste hjørne til 1-0.

Like etterpå traff Asgeir Snekvik muren på et frispark fra 25 meter, og i det 13. spilleminutt holdt hjemmelaget på å krangle ballen i mål fra kloss hold etter et frispark fra kaptein Magnus Bjerke, men gjestene fikk til slutt kontroll.

Træff kom bedre utover i omgangen, men det var Tillerbyen som sto for sjansene.

Devle og Sondre Garstad fikk en solid dobbelsjanse ti minutter før pause, men Devles styring fra nært hold ble reddet og Garstads skudd utenfor 16-meteren havnet utenfor.

Straffet motstanderen

Rett før pause kunne Killingberg ha doblet ledelsen etter et fint samspill med Bjerke, men skuddet fra skrått hold gikk noen meter utenfor.

I stedet fikk vertene en kalddusj rett etter sidebytte. Andre omgang var ikke to minutter gammel da Træff utlignet på en heading fra fem meter etter et frispark langt bak i banen, og nå måtte Tillerbyen framover igjen.

I minuttene som fulgte slet blåtrøyene med å komme seg unna offsidefella til Træff, men i løpet av det siste kvarteret begynte de å produsere sjanser.

Devles skudd fra 22 meter strøk stolperota, Prince Kala skjøt midt på keeper fra skrått hold og det samme gjorde Kjartan Ulstad fra sju meter.

Men to minutter før full tid fikk Tillerbyen straffespark da Christopher Moen ble felt på vei gjennom, og Snekvik var like sikker som alltid, og dermed 2-1.

Med denne seieren klatrer Tillerbyen på den rekordjevne tabellen, men de må nullstille seg før oppgjøret mot Rosenborg 2 på SalMar-banen førstkommende fredag kl.19.00.

Erland Tangvik
Magnus Bjerke (k) - Daniel Halgunset - Kristoffer Pires Ferreira - Kristian Andreassen
Asgeir Volden Snekvik - Niklas Lyngvær Iversen - Ståle Singstad Stegavik
Gard Ragnar Killingberg - Ole Martin Devle - Sondre Bondø Garstad

Bytter:
56' Andreassen --> Christopher Fløisand Moen
66' Garstad --> Prince Kala
75' Stegavik --> Kjartan Ulstad
90' Devle --> Ruben Rostille

Ubenyttede reserver: Stian Overskott Granøien, Sindre Olufsen, Kim André Brandtzæg.