Det ble 2-2 i motsatt oppgjør. Foto: Robert Magnussen.

Fredag 29. september 2017 kl.19.00
SalMar-banen (Lerkendal)

Vi oppdaterer kampen direkte på Twitter!

De blåkledde fra Tillerbyen gjør seg klare for hittil årets tøffeste kamp da de gjester Rosenborgs nest beste på deres egen kunstgressbane, men vet at det også er muligheter for å få med seg viktige poeng i det sesongen for alvor går mot slutten.

Rosenborg 2 kommer fra en sterk 4-3-seier over Kolstad i forrige serierunde på mandag. Hvittrøyene ledet 3-2 til det 87. spilleminutt da Kolstad utlignet, men så vant Rosenborg 2 4-3 på overtid.

Denne seieren fører til at denne rundens hjemmelag ligger to poeng over Tillerbyen på tabellen.

Tillerbyen tilbake på vinnersporet

I motsatt serierunde i vår ble det 2-2 på TOBB Arena. Tillerbyen lå under både 0-1 og 1-2, men scoringer fra Magnus Bjerke og Prince Kala sørget for ett poeng i det som fort kunne ha blitt både null og alle tre.

I forrige serierunde ble det endelig blå seier på TOBB Arena igjen. Tillerbyen tok imot Molde-laget Træff, og da Ole Martin Devle scorte etter bare to minutter, svarte Træff med å utligne etter like mange minutter i andre omgang. Asgeir Snekvik ble den store helten med sin straffescoring to minutter før full tid, da vertene vant 2-1.

Til oppgjøret mot Rosenborg 2 har Tillerbyen trent godt på det som venter dem, og foruten at Kim André Brandtzæg er bortreist, skal Ståle Singstad Stegavik og Asgeir Volden Snekvik testes tett opp mot kampstart, da begge har den siste tiden slitt med hver sin respektive skade.

Fra før er Jørn André Hugdal og Stian Mathisen Myrbekk utilgjengelig, høyst trolig resten av sesongen, men på den gledelige siden er Andreas Druzkowski tilgjengelig for seleksjon etter å ha stått over Træff-kampen grunnet en ankelskade.