Rosenborg 2 3 - 2 Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 30. Sep 2017

SALMAR-BANEN (LERKENDAL): Tillerbyen ble straffet for en slapp første omgang fredag kveld.

Neste kamp er like rundt hjørnet.

De blåkledde fra Tillerbyen fikk en verst tenkelig start på oppgjøret mot Rosenborgs nest beste. Allerede før kvarteret var spilt ledet hjemmelaget 2-0, der de først tok ledelsen på en enkel bakromspasning og alene med keeper etter sju minutter.

Deretter doblet de ledelsen på et smart skudd fra 15 meter etter et lavt innlegg ut i feltet, men så våknet Tillerbyen.

I det 29. spilleminutt hamret Kjartan Ulstad inn 1-2 og en svært lekker redusering fra 19 meter, og et litt mer våkent Tillerbyen-lag gikk til pause med håp om poeng.

Mye bedre andre omgang

Og gjestene i blått startet den andre omgangen mye friskere enn den første, men nettsusen lot vente på seg.

Da kampen fikk satt seg igjen, økte Rosenborg 2 ledelsen til 3-1 etter et brudd på midten i det 72. spilleminutt, men Tillerbyen la på turboen mot slutten.

Rett før overtiden sendte Daniel Halgunset blåtrøyene i et nytt poenghåp med sin 2-3-redusering via stolpen fra 15 meter, men den store sluttspurten kom aldri.

Kampen ebbet ut i et 3-2-tap for Rosenborg 2, og nå rettes fokuset mot Strindheim TF førstkommende fredag kl.19.00 på TOBB Arena.

Fredag 29. september 2017 kl.19.00
Gult kort Tillerbyen: Kjartan Ulstad (78')
Tilskuere SalMar-banen (Lerkendal): ca 100

Laget:

Erland Tangvik
Gard Ragnar Killingberg - Daniel Halgunset - Kristoffer Pires Ferreira - Kristian Andreassen
Magnus Bjerke (k) - Niklas Lyngvær Iversen - Kjartan Ulstad
Prince Kala - Ole Martin Devle - Christopher Fløisand Moen

Bytter:
75' Kala --> Sondre Bondø Garstad
80' Devle --> Andreas Druzkowski
80' Ulstad --> Ruben Rostille
88' Bjerke --> Sindre Olufsen

Ubenyttet reserve: Stian Overskott Granøien.