Tillerbyen 3 - 1 Strindheim TF

Postet av Tillerbyen Media den 8. Okt 2017

TOBB ARENA (TILLER): Tillerbyen tok en viktig seier over Strindheim TF fredag kveld, og økte forspranget til nedrykk.

Ole Martin Devle ble kåret til kampens spiller av juryen ledet av lagleder Arve Holm. Han fikk en flaske vin som bestemannspremie.

De blåkledde fra Tillerbyen åpnet friskt, og hadde et lite overtak på sine motstandere i de første minuttene. Ole Martin Devle fikk til en god avslutning på Kjartan Ulstads innlegg, men fra kloss hold reddet Strindheims sisteskanse.

Ikke lang tid etterpå kunne Kristian Andreassen stange inn 1-0 på et frispark fra kaptein Magnus Bjerke, men headingen strøk stolpen.

Strindheim hadde kanskje omgangens farligste mulighet etter 25 minutter da de kom alene mot Tillerbyen-keeper Erland Tangvik, men skuddforsøket gikk like utenfor lengste stolpe.

Begge lag hadde et par halvsjanser i minuttene etter, inkludert et offsidemål fra Strindheim, men det var Tillerbyen som kunne gå til pause med en knapp ledelse.

Minuttet før hvilen la Devle ballen godt til rette på 18 meter, finsiktet og slo til med et skudd som gikk via tverrliggeren og i mål til 1-0.

2-0 rett etter pause

I forrige hjemmekamp mot Træff, mistet Tillerbyen ledelsen rett etter pause, men dette skulle nå vise seg å være et engangstilfelle.

Det hadde ikke gått to minutter etter sidebytte da Kristian Andreassen stanget inn 2-0 på et hjørnespark fra Bjerke, og nå var hjemmelaget virkelig på hugget.

Prince Kala fikk en enorm sjanse til å øke ledelsen, men forsøket alene med keeper gikk rett på gjestenes målvakt.

Like etterpå fintet Christopher Moen seg gjennom alt og alle før han skulle bare sette ballen i mål i ny duell med keeper, men igjen reddet Strindheims hanskemann.

Sekunder senere skjøt Devle like over mål fra 18 meter.

Olufsen assisterte Snekvik

Kvarteret før full tid var Kala igjen frempå fra tolv meter etter Sindre Olufsens innlegg, men skuddet ble hamret i tverrliggeren.

Men så, endelig, i det 77. spilleminutt økte Asgeir Snekvik ledelsen til 3-0 på lekkert vis. Nok en gang var det Olufsen som la pasningen, og Snekvik satte ballen på nydelig vis i lengste vinkel fra 14 meter.

Strindheim reduserte til 3-1 sju minutter før slutt, men det spilte liten rolle, for Tillerbyen kontrollerte sluttminuttene og vant fortjent.

PS! Juniorspiller Preben Hald fikk sin A-lagsdebut da han kom inn for Bjerke mot slutten! Vi gratulerer!

Neste kamp er mot Sverresborg lørdag 14. oktober kl.13.00 på Havstein kunstgress - årets siste bortekamp.

Erland Tangvik
Magnus Bjerke - Daniel Halgunset - Kristoffer Pires Ferreira - Kristian Andreassen
Kjartan Ulstad - Niklas Lyngvær Iversen - Asgeir Volden Snekvik
Prince Kala - Ole Martin Devle - Christopher Fløisand Moen

Bytter:
69' Devle --> Andreas Druzkowski
73' Andreassen --> Sindre Olufsen
85' Moen --> Sondre Garstad
90' Bjerke --> Preben Hald

Ubenyttede reserver: Stian Overskott Granøien, Kim André Brandtzæg, Ulrik Sellæg.