Sverresborg 3 - 5 Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 14. Okt 2017

HAVSTEIN KUNSTGRESS (SVERRESBORG): Tillerbyen leverte under pari, men tok allikevel med seg tre svært viktige poeng takket være en bedre andre omgang.

De blåkledde fra Tillerbyen startet kampen noe nervøst, og de slet med å få kontroll på ballinnehavet i åpningsminuttene.

Sverresborg hadde to store sjanser etter et kvarters tid. Først skjøt de like utenfor målet etter å ha kommet alene med Tillerbyen-keeper Erland Tangvik, og deretter traff de nettveggen fra skrått hold.

Etter 34 minutter tok hjemmelaget ledelsen på en kontring langt inne på egen halvdel som Tillerbyen ikke klarte å stoppe, og det endte med at de kom i overtall mot blåtrøyenes forsvar, der de satte inn 1-0 fra tolv meter.

Ulstad tente håpet

Sju minutter senere ble ledelsen doblet med et langskudd i lengste vinkel, og Tillerbyen hadde fremdeles ikke hatt et skudd på mål.

Dét kom to minutter før pause, men Christopher Moens forsøk fra skrå vinkel gikk rett på Sverresborgs keeper.

Rett før fløytesignalet gikk for pause, reduserte Tillerbyen. Et godt angrep gikk fra Asgeir Snekvik til Prince Kala på høyresiden, som fant en umarkert Kjartan Ulstad på 17 meter, og han hamret inn 1-2 og et nytt håp i det lagene tok en pust i bakken.

Tre x Snekvik

Andre omgang startet bedre for gjestene fra sørsida, og i løpet av det første kvarteret var kampen snudd på hodet.

Først kriget innbytter Ruben Rostille inn 2-2 alene med keeper etter at Kristian Andreassens frispark ble stusset videre mot mål av Snekvik, og ikke lenge etterpå var Snekvik selv i rampelyset da han satte et frispark fra 18 meter, via en spiller, og i mål til 3-2 for gjestene.

I det 79. spilleminutt økte samme spiller ledelsen til 4-2 på nok et frispark, denne gang fra drøyt parogtjue meter, men Sverresborg hadde ennå ikke gitt opp håpet om poeng.

De reduserte på et godt hodestøt fire minutter senere, men kort tid etter bestemte Snekvik seg for å punktere kampen med sin 5-3-scoring fra distanse.

Sverresborg prøvde å få inn en nok redusering på overtid, men en glimrende Tangvik i Tillerbyen-buret hindret ytterligere baklengsmål.

Dermed går blåtrøyene inn i den siste serierunden med hevet hode og en god porsjon selvtillit. I skrivende stund er de tre poeng og sju plussmål over nedrykksstreken, og de skal gjøre alt i sin makt for å ta tre poeng mot Kolstad neste lørdag kl.13.00 på TOBB Arena.

Se tabellen i Norsk Tipping-ligaen avdeling 5 her.

Lørdag 14. oktober 2017 kl.13.00
Gule kort Tillerbyen: Ruben Rostille (63')
Tilskuere Havstein kunstgress (Sverresborg): ca 100

Laget:

Erland Tangvik
Magnus Bjerke (k) - Daniel Halgunset - Kristoffer Pires Ferreira - Kristian Andreassen
Kjartan Ulstad - Niklas Lyngvær Iversen - Asgeir Volden Snekvik
Prince Kala - Ole Martin Devle - Christopher Fløisand Moen

Bytter:
41' Devle --> Ruben Rostille
69' Kala --> Sondre Garstad
83' Moen --> Andreas Druzkowski
85' Andreassen --> Gard Ragnar Killingberg

Ubenyttede reserver: Stian Overskott Granøien, Kim André Brandtzæg, Jørn André Hugdal.