AEG 2018

Postet av Eidsvoll Hestesportsklubb den 15. Okt 2017

Hva er AEG? 

Artic Equestrian Games er et arrangement som består av en rekke konkurranser til hest, programmet strekker seg over 11 dager hos Oslofjord Convention Center i Stokke, utenfor Tønsberg. Hovedfokuset er på sprang med både nasjonale og internasjonale klasser, men også dressur, mounted games og islandshest. I tillegg er det mange showklasser, oppvisninger, seminarer, messe, clinics, prisutdelinger, konserter og festligheter. 

             


Promotion cup

Flere av våre medlemmer har utrykket deres interesse for å delta på AEG. Dette er et internasjonalt FEI stevne, med kjente ryttere som kommer fra både innland og utland. Det sier seg selv at det å delta på et slikt stevne er veldig dyrt, men AEG velger å åpne sine dører til flere ryttere ved å arrangere promotion cup! Her handler det om at klubbene med mest poeng(Tilskuere til AEG) vil få delt ut x-antall plasser til cupen. Cupen går i dressur,  sprang for hest & sprang for ponni. 


Hvis vi får plasser i Promotion cup, vil alle de som ønsker å stille til start (Må være kvalifisert iht klassene!) ha en sjanse for å bli tatt ut. Er det fler ekvipasjer enn plasser som ønsker å være med, vil styret velge ut ekvipasjene som får plassene ut fra resultater (sesongen 2017) & holdning.


Bli med?

Vi ønsker å lage et tilbud for alle i klubben, for de eldre og de som er for unge til å dra alene. Dette er en super mulighet for å se masse flott ridning, lære mer om hest og bli enda bedre kjent med andre i klubben vår. Vi håper så mange som mulig har lyst å bli med av både barn, ungdom & voksne. Men vi må vite om dette er interresant før vi iverksetter en dags/helgetur.


Høres dette spennende ut? Hvis du tenker at du eller en du kjenner kunne tenkt seg å være med på en felles reise gjennom klubben, så send en mail til Rebecca på R.HMurray@hotmail.com med din interesse (Er du under 18, må en av dine foresatte sende mailen!). Så skal vi gjøre vårt ytterst beste for å organisere en felles helg/dag, der flere av våre medlemmer reiser ned!

      *Mailen må sendes inn senest 17.januar

      *Om du er mest interessert i en dagstur eller helgetur, evt når

      *Prisene kan variere litt fra nettsiden til AEGVed bestilling selv er det viktig å velge Eidsvoll Hestesportsklubb under steg 3(kontaktinfo) der det står «velg forbund/forening du vil støtte»! Fristen for promotion cup er 21.januar :) Vil du lese enda mer om AEG kan du gå inn på deres nettside hestefrelst.no - her ligger programmet, nyheter og andre spennende ting :) Har du fortsatt noen spørsmål eller noe du lurer på ang arrangementet så ta gjerne kontakt med klubben på facebook eller vår kontaktperson.Vi håper at alle som bestiller billetter til AEG husker å huke av for Eidsvoll Hestesportsklubb, så kanskje vi er heldige og kan sende noen av våre medlemmer med til Promotion Cup :)

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.