Steinkjer 1 - 0 Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 24. Feb 2018

GULDBERGAUNET STADION (STEINKJER): Tillerbyen prøvde og prøvde, men fikk ikke hull på byllen mot Steinkjer fredag kveld.

Rett etter en såkalt stjernesmell for Bjerke.


De blåkledde fra Tillerbyen fikk en verst tenkelig start på treningskampen i et småkjølig vintervær. Etter tre minutter fikk de ikke klarert en ball langt inne på egen halvdel, og fra kloss hold snappet en gulkledd spiller ballen og scorte alene med Tillerbyen-keeper Erland Tangvik.

Sju minutter senere scorte Eidet alene med keeper, men dessverre for blåtrøyene ble det vinket for offside.

Tillerbyen satte press på nordtrønderne, og Eidet hadde en ny stor mulighet fra svært skrått hold, men ballen snek seg utenfor lengste hjørne.


Dalende siste 45

Steinkjer-gutt Martin Berdal fikk også to gode muligheter på skudd fra distanse og fra nært hold, men ingen av forsøkene ville innenfor nettmaskene.

Hjemmelaget fikk første omgangs siste store mulighet, men i duellen alene med Tangvik, gikk sisteskansen seirende ut av.

Andre omgang ble preget av mye fram og tilbake. Det var få sjanser, og Tillerbyens største kom ved nok en gang Eidet. Han kom skrått på keeper, ble hektet, valgte å stå og ballen rullet over sidelinja. Til tross for gjestenes store protester, ble det dømt utspill fra mål.

Det ble en lattermild avslutning på oppgjøret, da Magnus Bjerke fikk en ball i plassen der det absolutt gjør mest vondt etter en knallhard duell med en Steinkjer-spiller. Etter noe om og men, valgte kapteinen å fortsette i sedvanlig stil før kampen til slutt ebbet ut i et 1-0-tap.


Neste treningskamp for Tillerbyen er mot Rosenborg 2 fredag 2. mars kl.18.00 på SalMar-banen (Lerkendal).

Kampfakta:

Steinkjer FK 1 (1) - (0) 0 Tillerbyen FK
1-0 3'

Treningskamp
Fredag 23. februar 2018 kl.19.30
Tilskuere Guldbergaunet stadion (Steinkjer): ca 30


Laget:

Erland Tangvik
Sindre Olufsen - Kristoffer Pires Ferreira - Oskar Stølan - Gard Ragnar Killingberg
Magnus Bjerke - Martin Berdal - Kjartan Ulstad
Niklas Lyngvær Iversen - Ole Martin Devle - Vegard Eidet

Benyttede reserver: Mats Hagen, Andreas Druzkowski, Ulrik Sellæg, Jørn André Hugdal, Preben Hald.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.