Heimdal 2 - 3 Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 14. Mar 2018

HEIMDAL KUNSTGRESS (HEIMDAL): Tillerbyen vant så vidt, men fortjent over Heimdal i en siste treningskamp før NM-kvalik.

Sondre Garstad var livlig i andre omgang. Her gratuleres han av Kristoffer Pires etter sin 1-1-scoring.

De blåkledde fra Tillerbyen opplevde jevne åpningsminutter med sine naboer fra den andre siden av E6, der Ole Martin Devles skuddforsøk fra hjørnet av 16-meteren var den første åpenbare målsjansen før kvarteret var spilt.

Senere fikk kaptein Ståle Stegavik to store muligheter ved få sekunders mellomrom, men begge avslutningene ble reddet og blokkert av grønntrøyer som omringet målet.

Mot pause kom hjemmelaget bedre med. Tillerbyen-keeper Erland Tangvik reddet glimrende fra kloss hold, men verken han eller noen blåtrøyer kunne hindre at et innkast dalte ned innenfor 5-meteren, der en Heimdal-spiller styrte inn 1-0.

Målgivende Ingebrigtsen

Andre omgang startet på best mulig vis, da Mats Ingebrigtsen fant innbytter Sondre Garstad i bakrom, og alene med keeper utlignet angrepsspilleren til 1-1.

Tillerbyen kjørte kampen den neste perioden, og et stolpeskudd fra Jørn André Hugdal og et tverrliggertreff på hjørnespark gjorde at et mål til lå i lufta.

Dog kom det målet for Heimdal litt mot spillets gang, da et godt plassert skudd fra noenogtjue meter suste i langhjørnet og dermed 2-1.

Sju minutter før full tid utlignet Hugdal til 2-2 med et nydelig flikk på Ingebrigtsens hjørnespark, og sistnevnte var i fokus igjen kort tid senere.

Et frispark fra 25 meter ble reddet av Heimdals keeper og i stolpen, der Kristoffer Pires var først på returen og satte inn 2-3 i favør Tillerbyen.

Garstad fikk den siste store sjansen med et skudd som smalt i tverrliggeren, men det endte med en fortjent 3-2-seier for blåtrøyene denne kvelden.

Neste kamp er første kvalifiseringsrunde til Norgesmesterskapet mot Sverresborg onsdag 21. mars kl.20.00 på Tempe kunstgress.

Erland Tangvik
Gard Ragnar Killingberg - Kristoffer Pires Ferreira - Martin Berdal - Jørn André Hugdal
Ståle Singstad Stegavik (k) - Mats Ingebrigtsen - Niklas Lyngvær Iversen
Alpha Doboyou - Ole Martin Devle - Vegard Eidet

Bytter:
46' Devle --> Sondre Bondø Garstad
67' Doboyou --> Kjartan Ulstad

Ubenyttede reserver: Andreas Druzkowski, Oskar Stølan, Preben Hald.