Tillerbyen 4 - 1 Kvik

Postet av Tillerbyen Media den 25. Mar 2018

TEMPE KUNSTGRESS (TEMPE): Tillerbyen avsluttet mars måned med stil søndag ettermiddag.

De blåkledde fra Tillerbyen hadde et soleklart ønske å avslutte mars med nok en seier, spesielt etter å ha avansert til andre kvalifiseringsrunde til NM få dager i forveien.

Søndagens treningskamp mot Kvik startet fantastisk, for bare etter seks minutter hamret Sondre Garstad inn 1-0 med sitt smarte skudd i lengste hjørne fra drøyt 20 meter.

Kvik utlignet sju minutter senere etter et brudd langt inne på Tillerbyens halvdel, og de hadde et par brukbare sjanser i minuttene som fulgte, men Tillerbyen-keeper Mats Hagen reddet begge forsøkene glimrende.

Tillerbyen var også på hugget, men både Vegard Eidet og Niklas Iversen traff ikke nettmaskene med sin dobbelsjanse, der keeper først reddet og returen traff i tverrliggeren.

Tidlig punktering - Tangvik som spiss

Etter en halvtime tok blåtrøyene tilbake ledelsen. Ole Martin Devle ble felt innenfor 16-meteren, og dommeren pekte på straffemerket. Iversens forsøk ble imidlertid reddet av Kviks keeper, men returen satte han i mål fra kloss hold.

Rett etter sidebytte fikset Eidet 3-1 med en lekker styring fra nært hold på Garstads innlegg, og før timen var spilt satte Ståle Stegavik inn 4-1 alene med keeper.

Tillerbyen kunne helt klart ha hatt flere nettkjenninger. To scoringer ble annulert for henholdsvis frispark imot og offside, men den store snakkisen i etterkant av oppgjøret ble det som skjedde seks minutter før full tid.

Keeper Erland Tangvik, som måtte steppe inn for en stemplingskadet Devle noen minutter tidligere, fikk en gigantisk mulighet fra sin spissplass. Et innlegg fra høyre dalte ned i feltet, og Tangvik stupheadet ballen klokkeklart i tverrliggeren og over mål.

Her er det bare å trene mer, Erland...

Kampen ebbet ut i en fin 4-1-seier for Tillerbyen, som med dette tar en påskeferie frem til andre påskedag, selv om de som er hjemme velger å trene sammen både mandag og tirsdag.

Mats Hagen
Sindre Olufsen - Preben Hald - Kristoffer Pires Ferreira (k) - Andreas Druzkowski
Niklas Lyngvær Iversen - Oskar Stølan - Kjartan Ulstad
Vegard Eidet - Ole Martin Devle - Sondre Bondø Garstad

Bytter:
49' Iversen --> Ståle Singstad Stegavik
56' Ferreira --> Mats Ingebrigtsen
67' Garstad --> Gard Ragnar Killingberg
67' Ulstad --> Magnus Bjerke
78' Devle --> Erland Tangvik

Ubenyttet reserve: Jørn André Hugdal.