Klubbtrening 25 – 27 mai 2018.

Postet av Eidsvoll Hestesportsklubb den 17. Mai 2018

Klubbtrening 25 – 27 mai 2018.

Det er endelig klart for klubbtrening med Jeremy Spring igjen og denne gangen gjør vi det med twist!

Vi viderefører sponsing av timer med kr 100,- pr time/ekvipasje, maks kr 200,- for helgen.

Timene koster kr 600.- og egenandelen blir da kr 400.-

På fredag 25 mai vil det bli arrangert teoritime med Jeremy hvor tema er rideveier, hvordan program er bygd opp og hvordan ri dem. Dette er gratis for alle medlemmer. På lørdag vil vi videreføre dette i form av clinic, dvs en rytter rir med instruksjon av Jeremy mens publikum også blir instruert av Jeremy. En clinic er veldig lærerik også for tilskuerne da du gjennom timen vil se endring hos ekvipasjen som rir. Det anbefales å ha klare øyne og rene ører samt fullt fokus 😊

Det som er twisten er at klubben sponser timen til den som rir clinic. Vi satser på å avholde clinic både i sprang og dressur, og på clinicen for sprang er det plass til to ryttere. For å få til dette er vi avhengige av at dere medlemmer melder deres interesse.

Alle medlemmer har lik mulighet til å delta på dette. Styret ønsker at alle medlemmer sender inn et ønske om de vil ri clinic dressur og/eller sprang. Vi lager en gryte med dressurønsker og en med sprangønsker, så trekker vi en tilfeldig fra hver gryte som da er den heldige vinneren. Hver ekvipasje vil kun få mulighet til å ri en clinic og vinneren må da være forberedt på å ri for et publikum. Og dette er da åpent for samtlige medlemmer, evt hesteleie må avklares i god tid med Lisbeth Stene.

Fredag og lørdag utenom teori/clinic vil gå til «vanlige» sponsede treninger.

På søndag 27 mai satser vi på feltrittstreninger, vi jobber med å få til en trening på Sørum Fritidsgård.

Det er også åpent for «vanlige» treninger på søndag, men det kan være noen begrensinger pga reisevei til Sørum.

Ønsker om å delta på clinic kan sendes til Bente på mail bentetosti@outlook.com, sms 930 21 385 eller som melding på FB innen 22 mai kl 20:00. Trekning vil bli gjort på styremøtet som starter kl 20:00. Vi håper at dette er av interesse for våre medlemmer og at det er mange som melder seg.

Når det gjelder betaling så ber vi om at dette gjøres pr bank på konto 0539.51.53910 før treningene eller kontant til Bente. På grunn av avgiftsnivået klubben blir pålagt ved bruk av Vipps ønsker vi ikke betalinger av klubbtreninger via Vipps.

Vi håper så mange som mulig melder seg på.

Velkommen til trening.

Med vennlig hilsen

Styret / Eidsvoll Hestesportsklubb


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.