- Fortsatt mye å spille for

Postet av Tillerbyen Media den 2. Okt 2018

- Sesongen er ikke over for Tillerbyen, bedyrer trener Eirik Utheim.

Utheim benekter at Tillerbyen er ferdig med årets sesong.


Tillerbyen-trener Eirik Utheim var en lettet og glad mann da blåtrøyene sikret en ny kontrakt på nivå fire i norsk fotball etter en komfortabel 4-0-seier over Ottestad på lørdag.

Selv hadde Utheim arbeidsvakt denne dagen, så han måtte sette sin lit til sportssjef Daniel Halgunset og keepertrener Marius Larsen på sidelinja mens medtrener Jørn André Hugdal var å finne i startoppstillingen.

Uten at han trengte å bite negler av den grunn.

- Vi har et bredt og dyktig støtteapparat, og det har vist seg å være gull verdt gjennom årets sesong. På lørdag tok vi kommandoen fra start, helt etter planen, og vant etter hvert ganske fortjent. Det er svært gledelig, forteller Utheim.


Vendepunkt etter TV-kamp

Tillerbyen lå helt sist på tabellen etter sju serierunder, da det ble 1-0-tap for Melhus i TV-kampen som ble vist på Eurosport Norge. Foran over 700 tilskuere på TOBB Arena Sør sviktet blåtrøyene sine mange supportere, og Utheim innrømmer at denne kampen ble et slags vendepunkt.

- Vi ble dømt nedenom og hjem både før sesongen og ikke minst etter denne kampen. Spillerne tok dette med fatning, og den påfølgende treningsuka var kanskje den beste vi har hatt. Så slo vi Kolstad på bortebane, og deretter kom det en lang rekke kamper uten tap (ti strake, red. anm.), meddeler Utheim.

- Selv om vi hadde noen resultater mot oss for noen uker tilbake, har vi funnet veien tilbake til vinnersporet igjen. Det er takket være en bred og solid spillerstall som virkelig har stått opp for hverandre.


Ønsker topp 5

Men sesongen er langt fra over for de blåkledde fra Tillerbyen. Mens det jobbes hardt i kulissene med overgangen fra Tillerbyen til Tiller i forkant av neste år, er det også fire kamper som gjenstår i årets Norsk Tipping-liga.

Nå står det om å sikre en plass i neste års NM.

- Vi går selvfølgelig for det. Vår sesong er ikke over ennå, selv om vi har berget plassen med fire kamper igjen. Vi skal opp mot fire tøffe motstandere, og vi vil svært gjerne havne på topp 5 som gir en billett inn i 1. runde i neste års NM - det er kun det vi fokuserer på nå. Vi har fortsatt veldig mye å spille for, sier Utheim.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.