Halvårsrapport

Postet av Eidsvoll Hestesportsklubb den 25. Jul 2021

Vi har nå kommet litt over halvveis i dette året, og vi ønsker å komme med litt informasjon fra styret så langt.


Vi kan ikke legge skjul på at covid19 har satt sitt preg på planene våre, også i første halvvår 2021, men vi har da fått til noe. Vi har blant annet arrangert Grønt Kort kurs der 8 antall medlemmer og ryttere utenfra deltok og bestod med glans. Vi har arrangert treningshelg innenfor feltritt, og ungdomsgruppa har arrangert pussekveld med pizza. Vi er også meget stolte av gjennomføringen av dressurstevnet vårt i juni, og takker alle som har bidratt for å få dette til. Klubbens medlemmer oppnådde flere gode resultater. Vi har også klubbmedlemmer som deltar og gjør det bra på bortebane, og vi er stolte av dere alle. 


Klubben er heldig som kan ha sin base på Stall Hjera, en idyllisk plass for både to og firbeinte. Vi ønsker samtidig å benytte denne anledningen til å minne om at vi må alle være snille med hverandre, vise respekt og bidra til et inkluderende og positivt klubb og stallmiljø for alle! Noen er så heldige å ha egen hest mens andre er heldige og får låne hest, og vi har alle det felles at vi elsker hesten over alt på jord. Vi må unne hverandre fremgang både på ridebanen og på stevneplassen. I samme forbindelse minner vi også om verdiene til NRYF (NRYFs lov § 1,1. ledd):

"Arbeidet skal preges av frivillighet, demokrati, lojalitet og likeverd. All idrettslig aktivitet skal bygge på grunnverdier som idrettsglede, fellesskap, frivillighet, helse, ærlighet og dyrevelferd."

Som hjelp til å etterleve disse verdiene, har Ryttertinget vedtatt verdikoden "RASK".

"RASK" står for;

RESPEKT - ovenfor hesten, utøveren og organisasjonen.

ANSVAR - ovenfor hesten, utøveren og organisasjonen.

SIKKERHET - ovenfor hesten, utøveren og organisasjonen.

KUNNSKAP - ovenfor hesten, utøveren og organisasjonen.


Styret tar nå sommerferie, og vi har allerede flere planer lagt for høsten, som temakvelder, innføre "fair play" aktiviteter, opprette tillitsvalgt i klubben, treningshelger og stevner. 


Vi ønsker alle en riktig god sommerferie og "rytterglede for alle". Nyt solen & husk at noe lite som et smil eller hei kan gjøre andres dag mye bedre :D


                      

            

            Sommerhilsen fra styret i Eidsvoll Hestesportsklubb (Klubben i ditt hjerte)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.