Oslo Horse Show 2021

Postet av Eidsvoll Hestesportsklubb den 13. Sep 2021

Kingsland Oslo Horse Show

Det er duket for Kingsland Oslo horse show sitt 30-års jubileumsstevne på Telenor Arena, helgen 15.-17.oktober. Grunnet korona og restriksjoner har ikke ¨KOHS¨ vært arrangert siden 2019. Vi i styret ønsker derfor å lodde stemningen for å ta en klubbtur til Telenor arena på søndagen den 17.oktober. 


På søndagen arrangeres det flere sprangklasser, derav også første omgangen av Longines FEI World Cup Europa for 21/22 sesongen. Her møtes verdenseliten i sprang, for å kjempe om de første og gjeve poengene. Det arrangeres også et familieshow, med flere innslag fra forskjellige grener. En fin mulighet til å se verdensklasse ryttere & masse ridning fra både fra stevnearenaen og oppvarmingsbanen. 


Du finner også et messeområde på plassen, med cafeer og stander fra bla Kingsland, Horze, Lowenborg, mm. Her er det altså mulighet til å kombinere hest og shopping i en herlig mix.


Link til Oslo Horse Show sin nettside for de som ønsker å lese mer; https://oslohorseshow.com/nb/kohs/


Det koster 275kr per billett, hvorav klubben sponser alle medlemmer med 100kr. Dvs at for de som er medlem vil billetten koste 175kr, denne prisen forutsetter at vi er minimum 4 stk. OBS! Medlemmer under 18år må ha med foresatt/ansvarlig person over 18år. 


Transport og mat må man stå for selv selv, det er dessverre ikke lov å ta med medbrakt mat(viser til telenor arena sine regler). Det vil komme nærmere info til de som har meldt seg på, om oppmøteplass og tid for de som vil reise kollektivt ut med oss ut. I tillegg til annen nyttig info :) 


Klubben står for innkjøp av alle billetter, bindende påmelding innen 4.oktober klokken 1800 til eidsvollhestesportsklubb@gmail.com ; emne ¨KOHS21¨ mailen må inneholde navn på de som ønsker billetter.


Vi håper at flere av våre medlemmer vil bli med oss ut på klubbtur :D


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.