Julehilsen fra styret

Postet av Eidsvoll Hestesportsklubb den 23. Des 2021

Vi har nå kommet ved veis ende i dette året, og vi i styret ønsker å ta et lite tilbakeblikk på året som har gått. Og ønsker med det samme alle våre medlemmer og hestevenner en riktig fin jul og et godt nyttår!

Som i halvårs rapporten vi la ut før i år kan vi ikke legge skjul på at covid19 har satt sitt preg på planene våre i 2021, men vi har da fått til en del. Vi har arrangert Grønt Kort kurs der alle ryttere bestod med glans og ungdomsgruppa har arrangert pussekveld med pizza. Vi har arrangert treningshelger innenfor feltritt, dressur og sprang, med både faste klubb trenere og nye. En stor takk til årets trenere for noe flotte og hyggelige treningshelger; Helle Stene, Lisbeth Stene, Jeremy Spring, Hege Trulsen & Stine Løkken. 


Vi er også meget stolte av gjennomføringen av stevnene våre i både dressur & sprang i juni, august & september. Vi ønsker å utdele en stor takk til alle som har bidratt for å få dette til, uten dere hadde det ikke gått! Klubbens medlemmer har også oppnådd mange gode resultater igjennom hele året. Både på hjemmebane og bortebane, vi er utrolig stolte av dere alle. Fortsett gjerne med å sende inn resultater og bilder til oss, slik at vi kan dele med resten :D


  

For rekruttene i klubben og elevene ved rideskolen på Stall Hjera arrangerte vi halloweenstevne i starten av november, som ble en stor hit for både små og store. Vi håper på gjentagelse til neste år!


Vi skulle egentlig ha avsluttet året i tradisjonen tro med grøt fest i stallen, men en ny variant av covid kalt Omikron satte en rask stopper for årets siste nissestreker. Vi håper å kunne gjennomføre grøtfest og Luciatog til neste år :D


Litt viktig info om årsskifte; Når vi bikker over i 2022 vil alle medlemmer motta en ny årskontingent, denne må være betalt innen fristen for å kunne delta på forskjellige aktiviteter i regi av klubben. Skulle man ønske å bytte klubb til oss eller til en annen klubb er dette byttet nødt til å bli registrert på "min idrett" innen 31.12.2021, det samme gjelder om man ønsker å melde seg ut. 

Vi håper å se alle våre medlemmer til neste år, for mer aktiviteter & moro til hest.


Styret tar nå en velfortjent juleferie frem til nyåret, og vi har allerede flere planer lagt for våren; som temakvelder, innføre flere "fair play" aktiviteter, treningshelger og stevner.

Vi ønsker alle en riktig god juleferie og "rytterglede for alle". Nyt julen & husk at noe lite som et smil eller hei kan gjøre andres dag mye bedre :D


Julehilsen fra styret i Eidsvoll Hestesportsklubb (Klubben i ditt hjerte)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.