Stevnedag med trippel moro

Postet av Tone Aalborg den 8. Mai 2022

Søndag 1. mai arrangerte klubben feltrittstevne på Stall Hjera. Det var en solskinnsdag fra ende til annen, med knallvær, topp stemning og fornøyde deltakere. 39 ekvipasjer stilte til start, og det ble kåret klubbmester.

Klassene var knøttecup og 80 cm ponni og hest, og i feltritt konkurreres det sammenlagt i de tre grenene dressur, sprang og terrenghopping. Klubbens medlemmer hadde i forkant trådt til på dugnader og bygget mange flotte, nye hindre med midler fra Sparebankstiftelsen DNB. 

Fire av klubbens ekvipasjer stilte til start: Isabelle Randin Toftelien/Herkules, Isabell Christophersen Sandem/Fomle, Emma Strømborg Edland/Fyro og Madelen Brandsø/Zawas.

Isabell og Fomle briljerte på både dressur-, sprang- og terrengbanen i sin feltrittdebut, med 73,91 % i dressuren og feilfritt både i sprang og terreng, og de ble klubbmestere 2022! 

Vi gratulerer årets klubbmester og de andre deltakerne, og takker medhjelpere og funksjonærer for super innsats. 


Isabell Christophersen Sandem og Fomle feltrittdebuterte og slo til med å vinne knøttecup for ponni og bli klubbmester i feltritt. Foto: Gry Himle

Isabelle Randin Toftelien og Herkules feltrittdebuterte også i knøttecup ponni og gjorde det kjempebra. Foto: Gry Himle

Emma Strømsborg Edland og Fyro feltrittdebuterte i knøttecup hest med gode resultater og var strålende fornøyde, Foto: Gry Himle  

Madelen Brandsø og den spreke senioren Zawas stilte i 80 cm-klassen og tok en fin 12. plass. Foto: Gry Himle

Årets klubbmesterer i feltritt: Isabell Christophersen Sandem og Fomle (Superline's A Dany Man). Foto: Jane Mari Sandem


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.