Halloweenritt

Postet av Eidsvoll Hestesportsklubb den 25. Okt 2023

Eidsvoll Hestesportsklubb ønsker alle rideskole elever som går på Hjera og medlemmer velkommen til Halloweenritt på Stall Hjera den 4. november fra klokken 12:00.


Klassene for dagen er

- Bomklasse

- 20 cm

- 40 cm

- 60 cm

- 80 cm 

- 100 cm

 Bedømmningen er 279 Clear Round på alle


For rideskole elevene går klassene fra bom til 20cm, ta en prat med en av monster(ride)lærerne for å finne ut hvilken klasse som kan passe for deg :) 


Før klassen, starter vi med å gå den grusomme banen, sammen med en av monster(ride)lærerne. Viktig at alle rideskole elever som skal delta møter opp til dette, for øvrige medlemmer er det frivillig å gå alene eller med en av monstrene. Man rir banen en og en, med eller uten leier. Det vil bli premie og rosett etter endt ritt.

Vi oppfordrer alle til å kle seg ut i sine skumle eller fantasifulle kostymer, det vil bli kåringer på slutten av dagen.


Påmelding gjøres til eidsvollhestesportsklubb@gmail.com med emne Halloweenritt23. I mailen skriver man navn på rytter(ekvipasje ved "egen" hest), hvilken klasse man ønsker å starte, om man rir i rideskolen, og om man er medlem i klubben eller ikke. Det er lov å ønske seg hest, men heksa i stallen kan ikke garantere for at alle ønskene blir oppfylt. 


Det koster 100kr for medlemmer av klubben og 150kr for de som ikke er medlem, dette inkluderer en evt hesteleie også. Betales inn til konto 1503.60.20714 merk betalingen med Halloween "navn på rytter".


OBS! Påmeldingsfrist torsdag 2.November


Vi har i tillegg åpnet trollhytta for dagen, hvor vi selger noe godt å spise & drikke til både store og små. Trollene tar vipps og kontanter ;)


Vi håper å se alle små og store skumle, til en morsom hestefest!
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.