Juleritt og Julegrøt

Postet av Eidsvoll Hestesportsklubb den 25. Nov 2023

Eidsvoll Hestesportsklubb ønsker alle medlemmer, rideskole elever som går på Hjera og oppstallører velkommen til Juleritt & Julegrøt på Stall Hjera den 16. desember fra klokken 11:00.

Vi starter dagen med at alle rideskole elevene og de andre som vil starte disse klassene bom eller 20 cm får ridd sin klasse, ta en prat med din ridelærer for å finne ut av hvilken klasse som passer deg best :) 

Før klassen, starter vi med å gå banen, sammen med en av ridelærerne. Viktig at alle rideskole elever som skal delta møter opp til dette, for øvrige medlemmer er det frivillig å gå alene eller med en av ridelærerne. Man rir banen en og en, med eller uten leier. Det vil bli rosett etter endt ritt, premie deles ut under julegrøten.


Vi fortsetter så med julegrøt og noe varmt eller kaldt å drikke på til alle i hallen, ta med noe å sitte på og evt bord, da vi har begrenset med bord og stoler på stallen. Det blir kake og loddsalg av fine premier, til inntekt for rideskolen. Salgsalvene tar både vipps og kontant. Og hvem vet, kanskje kommer nissen :) 


Etter vi er gode og mette fortsetter vi med resten av våre medlemmer og oppstallører. (Elevene til Helle uten egen hest, må ta en prat med henne ift høyde og evt hest). Det blir rosett etter endt ritt.

Klassene for dagen er

- 40 cm

- 60 cm

- 80 cm 

- 100 cm

 Bedømmningen er 279 Clear Round på alle


Påmelding gjøres til eidsvollhestesportsklubb@gmail.com med emne Juleritt23. I mailen skriver man:

- Navn på rytter(ekvipasje ved "egen" hest)

- Hvilken klasse man ønsker å starte

- Hvilken hest man ønsker seg (om man rir i rideskolen, evt elever av Helle uten egen hest)

- Om man er medlem i klubben eller ikke

- Hvor mange som kommer på julegrøt barn/voksne, så vi vet hvor mye vi skal lage (det betales kun for personen som skal ri)


Det er lov å ønske seg hest, men rampenissen i stallen kan ikke garantere for at alle ønskene blir oppfylt. 


Det koster 100kr for medlemmer av klubben og 150kr for de som ikke er medlem, dette inkluderer en evt hesteleie også. Betales inn til konto 1503.60.20714 merk betalingen med Juleritt "navn på rytter". (De som har betalt for halloweenritt trenger ikke å betale på nytt, men må melde seg på på nytt :)


OBS! Påmeldingsfrist fredag 8.Desember


Mer nøyaktig tidsskjema og startlister kommer søndag 10 desember :) Vi oppfordrer til å kle seg varmt og kjøre sammen, da det kan komme en del mennesker med begrenset parkering.


Vi håper å se alle små og store, til en morsom og hyggelig førjuls(heste)fest!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.