Innkalling til årsmøte

Postet av Eidsvoll Hestesportsklubb den 3. Feb 2024

Styret innkaller herved til årsmøte i Eidsvoll Hestesportsklubb!


Årsmøte avholdes tirsdag 12. Mars kl. 1800 på EIF Huset, adresse Nyvegen 37, 2070 Råholt


Saker som et medlem ønsker å ta opp på årsmøtet må sendes styret senest 27. februar 2024 til e-post adresse eidsvollhestesportsklubb@gmail.com.


Fullstendig saksliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelige for medlemmene senest en uke før årsmøtet via e-post fra Eidsvoll Hestesportsklubb.  Sjekk spam/søple posten. 


NB!
For å ha stemmerett må medlemmet ha fylt 15 år, vært medlem av idrettslaget i minst en måned, og ha betalt kontingenten innen årsmøte. Medlemmer under 15 år har møte- og forslagsrett. For mer informasjon om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mv., se idrettslagets lov § 5 til § 8.


For å kunne avholde et årsmøte er vi avhengig av at medlemmer med stemmerett møter opp. På årsmøte får man vite hva som skjer og har skjedd i klubben det siste året og i året som kommer, her kan man være med å ha en mening og forslag om hva som skal skje i klubben fremover. Uten medlemmers stemmer, har vi lite å gå på i styret ift hva våre medlemmer ønsker seg av og i klubben. Din stemme er viktig for idrettslagets fremtid!


Det vil bli enkel servering av mat og drikke :) 


Velkommen til årsmøte!

Med vennlig hilsen 

Styret i EIDV


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.