Julehilsen til alle medlemmer av Eidsvoll Hestesportsklubb

Postet av Eidsvoll Hestesportsklubb den 12. Des 2016

2016 har vært et begivenhetsrikt år for Eidsvoll Hestesportsklubb, og det har vært stor aktivitet på mange plan. Vi kan nevne klubbtreninger i sprang og dressur, Grønt Kort kurs, temakveld hvor reglement var tema, flere av klubbens ekvipasjer har deltatt på stevner i grenene dressur, sprang og feltritt. Klubben stilte også lag i KM sprang Ponni, hvor laget oppnådde en sterk 4 plass. Samtlige ekvipasjer har representert klubben på en flott måte. Sist, men ikke minst, skal det nevnes at Eidsvoll Hestesportsklubb høsten 2016 ble godkjent som satsningsklubb i Norges Rytterforbund.

Styret har som målsetning at aktivitetsnivået i klubben vår skal opprettholdes, og økes. Vi har flere planer for kommende sesong som vil fremkomme av vårt aktivitetshjul. Klubben er også 10 år i 2017, noe vi ønsker å markere gjennom året.

Styret har besluttet at klubbtreninger med sponsing av deler av deltageravgiften skal fortsette i 2017, og vi håper på stor deltagelse også i 2017. Mer informasjon vil løpende fremkomme av vår nettside og vår Facebook side.

Medlemskontingenten vil bli fakturert i januar, og denne vil bli sendt ut pr e-post. Ber om at alle også sjekker «spam boksen» sin i løpet av januar. Kontingenten må være registrert som betalt for å ha stemmerett på årsmøtet som finner sted onsdag 8 februar. Innkalling vil bli lagt ut på hjemmesiden og Facebook siden til klubben, og vi oppfordrer til at medlemmene stiller der.

Kontingenter for 2017 vil være som følger:

Familiemedlemskap: Kr 750.-

Senior: Kr 600.-

Junior: Kr 550.-

Støttemedlem: Kr 200.-

Vi minner også om at rytterlisens og eventuelt hestelisens må løses via din profil på Horse Pro i god tid før stevnestart i 2017.

Hvis du ønsker å bytte representasjonsklubb må dette gjøres innen årsskiftet i henhold til §130 som du finner i reglementet (KR I) til Norges Rytterforbund-


Vi ser frem til et heidundrende jubileumsår sammen med dere.


En riktig god jul og godt nytt år ønskes dere alle sammen.


Med beste hilsen


Styret i Eidsvoll Hestesportsklubb


Anine Strand-Saugnes, leder

Elisabeth Klaussen, nestleder

Bente Rosenborg, kasserer

Helle Stene, sekretær

Anne Helene Haug, web-ansvarlig

Martine Karlsen, styremedlem

Madelen Brandsø, Ungdomsleder


Marit Toftlien, vara

Mona Karlsen, vara


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.