Eidsvoll Hestesportsklubb

Eidsvoll Hestesportsklubb

Oslo Horse Show 2021

Postet av Eidsvoll Hestesportsklubb den 13. Sep 2021

Kingsland Oslo Horse Show

Det er duket for Kingsland Oslo horse show sitt 30-års jubileumsstevne på Telenor Arena, helgen 15.-17.oktober. Grunnet korona og restriksjoner har ikke ¨KOHS¨ vært arrangert siden 2019. Vi i styret ønsker derfor å lodde stemningen for å ta en klubbtur til Telenor arena på søndagen den 17.oktober. 


På søndagen arrangeres det flere sprangklasser, derav også første omgangen av Longines FEI World Cup Europa for 21/22 sesongen. Her møtes verdenseliten i sprang, for å kjempe om de første og gjeve poengene. Det arrangeres også et familieshow, med flere innslag fra forskjellige grener. En fin mulighet til å se verdensklasse ryttere & masse ridning fra både fra stevnearenaen og oppvarmingsbanen. 


Du finner også et messeområde på plassen, med cafeer og stander fra bla Kingsland, Horze, Lowenborg, mm. Her er det altså mulighet til å kombinere hest og shopping i en herlig mix.


Link til Oslo Horse Show sin nettside for de som ønsker å lese mer; https://oslohorseshow.com/nb/kohs/


Det koster 275kr per billett, hvorav klubben sponser alle medlemmer med 100kr. Dvs at for de som er medlem vil billetten koste 175kr, denne prisen forutsetter at vi er minimum 4 stk. OBS! Medlemmer under 18år må ha med foresatt/ansvarlig person over 18år. 


Transport og mat må man stå for selv selv, det er dessverre ikke lov å ta med medbrakt mat(viser til telenor arena sine regler). Det vil komme nærmere info til de som har meldt seg på, om oppmøteplass og tid for de som vil reise kollektivt ut med oss ut. I tillegg til annen nyttig info :) 


Klubben står for innkjøp av alle billetter, bindende påmelding innen 30.september til eidsvollhestesportsklubb@gmail.com ; emne ¨KOHS21¨ mailen må inneholde navn på de som ønsker billetter.


Vi håper at flere av våre medlemmer vil bli med oss ut på klubbtur :D


0 Kommentar

Klubbmesteskap 2021

Postet av Eidsvoll Hestesportsklubb den 3. Sep 2021

Vi har igjen gleden av å invitere alle EIDV sine medlemmer til klubbmesterskap, denne gangen for året 2021. Klubbmesterskapet vil bli arrangert under D-stevne helgen 18-19.september. Klubbmesterskapet er åpent for alle ryttere som er medlem av Eidsvoll Hestesportsklubb, men viser til KR I § 122.2 hvor nedre aldersgrense er 11 år for å delta i klubbmesterskap.


Det kåres en klubbmester i sprang og en i dressur. Ved å ikke lage et alders begrenset klubbmesterskap, håper vi å åpne for at flere av våre medlemmer ønsker å delta. Dette betyr at du kan starte den klassen som passer best for deg og hesten/ponnien din, av de klasser som arrangeres på stevnet. Det vil i tillegg kåres en sammenlagt vinner i dressur og sprang. 


Den enkelte hest/ponni kan starte 2 ganger i samme mesterskap med to forskjellige ryttere, i to forskjellige klasser, med maks 2 starter pr dag. Rytteren må på forhånd velge hvilken klasse en ønsker å starte KM i! Dette legges som en kommentar til påmeldingen.


Det er vanlig individuell klassepremiering i alle klasser, en klubbmester vil bli kåret etter siste klasse er ferdig. I hver kategori (dressur og sprang) i KM deles det ut 3 medaljer (gull, sølv & bronse).


Det vil komme en tilleggs avgift på 100kr, i den klassen man velger å starte KM i! Denne betales i NRYFStevne.Sprang


Det arrangeres følgende klasser i stevnet:

 • 40cm CR
 • 50cm CR
 • 60cm 280 Feil & Stil
 • 70cm 280 Feil & Stil 
 • 80cm 280 Feil & Stil
 • 90cm 280 Feil & Stil
 • 100cm 280 Feil & Stil
 • 110cm 280 Feil & Stil


Klassene 60cm - 110 cm har innlagt klubbmesterskap, det er den ekvipasjen som oppnår høyest feil og stil poeng sammenlagt, uavhengig av hvilken høyde man starter som vinner tittelen klubbmester. 


Dersom det er to eller flere likeplasserte på 1., 2. eller 3.plass vil det bli omhopping (i den samme høyden man starter KM i) når alle klassene er ferdig. Ved fortsatt lik plassering vil tiden bestemme!
Dressur


Det arrangeres følgende klasser på stevnet:

 • LD:1
 • LC:3  (ekvipasjen beholder sin prosent)
 • LB:3  (ekvipasjen får 2.5 prosent i tillegg)
 • LA:3  (ekvipasjen får 5.0 prosent i tillegg)
 • MC:1 (ekvipasjen får 6.5 prosent i tillegg)
 • MB:3 (ekvipasjen får 7.5 prosent i tillegg)Klassene LC- MB har innlagt klubbmesterskap, det er den ekvipasjen som oppnår sammenlagt høyest prosent, uavhengig av hvilken klasse de starter som vinner tittelen klubbmester. Klassene er stengt for ekvipasjer som har oppnådd 65% eller mer i klassen over, dvs at har du startet LB til 65% eller høyere, har du ikke lov å starte LC.


Dersom det er to eller flere likeplasserte på 1., 2. eller 3.plass vil den som har høyest poengsum på allment inntrykk bli best. Ved fortsatt lik plassering vil overdommer kunne bestemme!
Påmelding


Du melder deg på de klassene du har lyst å starte i sprang og/eller dressur, som normalt på NRYFSTEVNE. Husk å legge inn en kommentar for den klassen du vil starte KM i. Avgiften for klubbmesterskapet ligger nederst som «andre produkter», denne må også betales for å kunne være med i KM. 


Link til sprang påmelding; https://nryfstevne.no/events/2a1f9c2a-582e-4404-8897-ac6ed26260e9#classes

Link til dressurpåmelding; https://nryfstevne.no/events/e97ed6d3-0ffa-4e94-b991-b716079ab5f9/#classes


Eventuelle spørsmål rundt klubbmesterskapet kan rettes til Rebecca Murray eller på klubbens facebookside :)     
0 Kommentar

Feltrittsstevnet 11.-12. august er avlyst

Postet av Eidsvoll Hestesportsklubb den 24. Aug 2021

Styret har besluttet å avlyse feltrittsstevnet som var satt opp helgen 11.-12. september, med bakgrunn i mangler knyttet til hindermateriell. Det ble samtidig vedtatt å sette ned en egen feltrittskomité som sammen med styret får ansvar for materiell og stevnegjennomføring, slik at vi kan få gjennomført stevne neste år. Medlemmer som kan tenke seg å være med i feltrittskomiteen, bes ta kontakt med styret.


0 Kommentar

Halvårsrapport

Postet av Eidsvoll Hestesportsklubb den 25. Jul 2021

Vi har nå kommet litt over halvveis i dette året, og vi ønsker å komme med litt informasjon fra styret så langt.


Vi kan ikke legge skjul på at covid19 har satt sitt preg på planene våre, også i første halvvår 2021, men vi har da fått til noe. Vi har blant annet arrangert Grønt Kort kurs der 8 antall medlemmer og ryttere utenfra deltok og bestod med glans. Vi har arrangert treningshelg innenfor feltritt, og ungdomsgruppa har arrangert pussekveld med pizza. Vi er også meget stolte av gjennomføringen av dressurstevnet vårt i juni, og takker alle som har bidratt for å få dette til. Klubbens medlemmer oppnådde flere gode resultater. Vi har også klubbmedlemmer som deltar og gjør det bra på bortebane, og vi er stolte av dere alle. 


Klubben er heldig som kan ha sin base på Stall Hjera, en idyllisk plass for både to og firbeinte. Vi ønsker samtidig å benytte denne anledningen til å minne om at vi må alle være snille med hverandre, vise respekt og bidra til et inkluderende og positivt klubb og stallmiljø for alle! Noen er så heldige å ha egen hest mens andre er heldige og får låne hest, og vi har alle det felles at vi elsker hesten over alt på jord. Vi må unne hverandre fremgang både på ridebanen og på stevneplassen. I samme forbindelse minner vi også om verdiene til NRYF (NRYFs lov § 1,1. ledd):

"Arbeidet skal preges av frivillighet, demokrati, lojalitet og likeverd. All idrettslig aktivitet skal bygge på grunnverdier som idrettsglede, fellesskap, frivillighet, helse, ærlighet og dyrevelferd."

Som hjelp til å etterleve disse verdiene, har Ryttertinget vedtatt verdikoden "RASK".

"RASK" står for;

RESPEKT - ovenfor hesten, utøveren og organisasjonen.

ANSVAR - ovenfor hesten, utøveren og organisasjonen.

SIKKERHET - ovenfor hesten, utøveren og organisasjonen.

KUNNSKAP - ovenfor hesten, utøveren og organisasjonen.


Styret tar nå sommerferie, og vi har allerede flere planer lagt for høsten, som temakvelder, innføre "fair play" aktiviteter, opprette tillitsvalgt i klubben, treningshelger og stevner. 


Vi ønsker alle en riktig god sommerferie og "rytterglede for alle". Nyt solen & husk at noe lite som et smil eller hei kan gjøre andres dag mye bedre :D


                      

            

            Sommerhilsen fra styret i Eidsvoll Hestesportsklubb (Klubben i ditt hjerte)


0 Kommentar

Klubbtrening dressur for Hege Trulsen 28 og 29 august på Stall Hjera.

Postet av Eidsvoll Hestesportsklubb den 13. Jul 2021

Hege er tidligere internasjonal dommer i dressur og har mange års erfaring som rytter, trener og dommer. Vi synes derfor det er stor stas at hun kommer til oss helgen 28 - 29 august.

Pris: kr 500.- for 45 min trening og 15 min gjennomgang etter ridning.

Medlemmene vil bli sponset med kr 100,- pr time (maks kr 200.- pr medlem)

For medlemmer som ikke er oppstallet på Stall Hjera ber vi om at pass med gyldig vaksinasjon medbringes.

Sted: Stall Hjera, Varudgutua 10, 2072 Dal

Påmelding gjøres på mail til eidsvollhestesportsklubb@gmail.com 

Ønsker du å ri gjennom program for Hege ber vi om at du gir beskjed ved påmelding samt at du tar med dommerskjema. 

Påmeldingsfrist torsdag 26 august kl 18:00 og det er maks antall 8 stk pr dag.

Evt spørsmål kan rettes til Bente på sms 930 21 385


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline