Eidsvoll Hestesportsklubb

Eidsvoll Hestesportsklubb

Medlemskontingent 2022

Postet av Eidsvoll Hestesportsklubb den 19. Jan 2022

Medlemskontingenten for 2022 er sendt ut i dag og dere skal motta denne pr e-post.

Avsenderadressen er: Eidsvoll Hestesportsklubb

Hvis du savner fakturaen i innboksen din så ber om at du sjekker spam/søppelpost.

Har dere spørsmål vedr kontingenten kan dette sendes på e-post eidsvollhestesportsklubb@gmail.com

MVH

Styret0 Kommentar

Julehilsen fra styret

Postet av Eidsvoll Hestesportsklubb den 23. Des 2021

Vi har nå kommet ved veis ende i dette året, og vi i styret ønsker å ta et lite tilbakeblikk på året som har gått. Og ønsker med det samme alle våre medlemmer og hestevenner en riktig fin jul og et godt nyttår!

Som i halvårs rapporten vi la ut før i år kan vi ikke legge skjul på at covid19 har satt sitt preg på planene våre i 2021, men vi har da fått til en del. Vi har arrangert Grønt Kort kurs der alle ryttere bestod med glans og ungdomsgruppa har arrangert pussekveld med pizza. Vi har arrangert treningshelger innenfor feltritt, dressur og sprang, med både faste klubb trenere og nye. En stor takk til årets trenere for noe flotte og hyggelige treningshelger; Helle Stene, Lisbeth Stene, Jeremy Spring, Hege Trulsen & Stine Løkken. 


Vi er også meget stolte av gjennomføringen av stevnene våre i både dressur & sprang i juni, august & september. Vi ønsker å utdele en stor takk til alle som har bidratt for å få dette til, uten dere hadde det ikke gått! Klubbens medlemmer har også oppnådd mange gode resultater igjennom hele året. Både på hjemmebane og bortebane, vi er utrolig stolte av dere alle. Fortsett gjerne med å sende inn resultater og bilder til oss, slik at vi kan dele med resten :D


  

For rekruttene i klubben og elevene ved rideskolen på Stall Hjera arrangerte vi halloweenstevne i starten av november, som ble en stor hit for både små og store. Vi håper på gjentagelse til neste år!


Vi skulle egentlig ha avsluttet året i tradisjonen tro med grøt fest i stallen, men en ny variant av covid kalt Omikron satte en rask stopper for årets siste nissestreker. Vi håper å kunne gjennomføre grøtfest og Luciatog til neste år :D


Litt viktig info om årsskifte; Når vi bikker over i 2022 vil alle medlemmer motta en ny årskontingent, denne må være betalt innen fristen for å kunne delta på forskjellige aktiviteter i regi av klubben. Skulle man ønske å bytte klubb til oss eller til en annen klubb er dette byttet nødt til å bli registrert på "min idrett" innen 31.12.2021, det samme gjelder om man ønsker å melde seg ut. 

Vi håper å se alle våre medlemmer til neste år, for mer aktiviteter & moro til hest.


Styret tar nå en velfortjent juleferie frem til nyåret, og vi har allerede flere planer lagt for våren; som temakvelder, innføre flere "fair play" aktiviteter, treningshelger og stevner.

Vi ønsker alle en riktig god juleferie og "rytterglede for alle". Nyt julen & husk at noe lite som et smil eller hei kan gjøre andres dag mye bedre :D


Julehilsen fra styret i Eidsvoll Hestesportsklubb (Klubben i ditt hjerte)


0 Kommentar

Nytt medlems-system = nye rutiner

Postet av Eidsvoll Hestesportsklubb den 27. Sep 2021

I forbindelse med overgang til nytt medlems-system er det noen nye rutiner som må følges.

Vi har registrert at det er noen av våre medlemmer som ikke har validert sine opplysninger, noe som betyr at de ikke er tilkoblet Idrettens ID og at de ikke får bekreftet medlemsskapet sitt i Norges Idrettsforbund (NIF). 

I henhold til nye regler fra NIF som trådte i kraft 1.januar 2020 må alle medlemmer som er med i Norsk Idrett validere seg med personnummer før de regnes som gyldig medlem.

Det er derfor viktig at du sjekker e-posten din, og de som har mottatt en e-post om å validere sine opplysninger må følge instruksjonene i e-posten (det tar omtrent 1 minutt). Deretter vil du motta en mail/sms fra NIF hvor du blir bedt om å bekrefte medlemsskapet i Eidsvoll Hestesportsklubb. Følg også disse instruksjonene slik at du får fullført registreringen av ditt medlemskap.

Vi oppfordrer samtidig alle våre medlemmer til å laste ned appen idrettenonline, da vil du motta varsler når hjemmesiden blir oppdatert. Der har du også mulighet til å føre treningsdagbok med mer.

Med vennlig hilsen

Styret/EIDV0 Kommentar

Oslo Horse Show 2021

Postet av Eidsvoll Hestesportsklubb den 13. Sep 2021

Kingsland Oslo Horse Show

Det er duket for Kingsland Oslo horse show sitt 30-års jubileumsstevne på Telenor Arena, helgen 15.-17.oktober. Grunnet korona og restriksjoner har ikke ¨KOHS¨ vært arrangert siden 2019. Vi i styret ønsker derfor å lodde stemningen for å ta en klubbtur til Telenor arena på søndagen den 17.oktober. 


På søndagen arrangeres det flere sprangklasser, derav også første omgangen av Longines FEI World Cup Europa for 21/22 sesongen. Her møtes verdenseliten i sprang, for å kjempe om de første og gjeve poengene. Det arrangeres også et familieshow, med flere innslag fra forskjellige grener. En fin mulighet til å se verdensklasse ryttere & masse ridning fra både fra stevnearenaen og oppvarmingsbanen. 


Du finner også et messeområde på plassen, med cafeer og stander fra bla Kingsland, Horze, Lowenborg, mm. Her er det altså mulighet til å kombinere hest og shopping i en herlig mix.


Link til Oslo Horse Show sin nettside for de som ønsker å lese mer; https://oslohorseshow.com/nb/kohs/


Det koster 275kr per billett, hvorav klubben sponser alle medlemmer med 100kr. Dvs at for de som er medlem vil billetten koste 175kr, denne prisen forutsetter at vi er minimum 4 stk. OBS! Medlemmer under 18år må ha med foresatt/ansvarlig person over 18år. 


Transport og mat må man stå for selv selv, det er dessverre ikke lov å ta med medbrakt mat(viser til telenor arena sine regler). Det vil komme nærmere info til de som har meldt seg på, om oppmøteplass og tid for de som vil reise kollektivt ut med oss ut. I tillegg til annen nyttig info :) 


Klubben står for innkjøp av alle billetter, bindende påmelding innen 4.oktober klokken 1800 til eidsvollhestesportsklubb@gmail.com ; emne ¨KOHS21¨ mailen må inneholde navn på de som ønsker billetter.


Vi håper at flere av våre medlemmer vil bli med oss ut på klubbtur :D


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline