Klubbtrening for Lisbeth Stene

Postet av Eidsvoll Hestesportsklubb den 8. Apr 2024

Vi gjentar suksessen og inviterer til ny klubbtrening med Lisbeth Stene 20. og 21. april, med tilhørende teoridel fredag 19. april. Se hvordan du melder deg på under 🙂 

Lisbeth har lang erfaring som instruktør innen dressur, bomarbeid, sprang og feltritt så dette blir en morsom og lærerik helg!  

Vi starter helgen med teorikveld fredag den 19. april, denne kvelden er obligatorisk å delta på for de som skal på klubbtrening. 

Fokus i teoridelen blir forberedelser til årets stevnesesong! Forbedring av sits, konkurransereglement og gode tips til forberedelser.

Teoridel avholdes på i kjelleren på EIF-huset og varer fra 18 til ca kl 20.  

Lørdag 20. april kan du velge mellom bakkearbeid (bom) eller dressur. Det settes i utgangspunktet opp 2 på timen, men det er mulig å ønske seg egentime i dressur (vi tar et forbehold om hvor mange som deltar). Hver time varer i ca 45min.  

Søndag 21. april kan du velge om du ønsker undervisning i dressur, sprang eller feltritt. I dressur er det max 2 ekvipasjer, med mulighet for å ønske egentime. I sprang og feltritt blir det 2-3 ekvipasjer per time. 

Dressurtime varer i ca 45min og sprang/feltritt ca 60min.  Prisen per time er 300kr og prisen for hele helgen er 600kr, for medlemmer koster helgen 400 kr totalt (Klubben sponser hvert medlem med 100kr per dag, totalt 200kr for helgen). 

Om man kun vil delta på teorien koster denne 100kr, for resten er dette inkludert i prisen.  

Ved evt leie av hest: send forespørsel til Eidsvollhestesportsklubb@gmail.com Påmelding sendes til klubbens mail på Eidsvollhestesportsklubb@gmail.com innen 15. april, påmelding er bindende.  

Emne: Klubbtrening 

Innhold: Navn på ekvipasje, hvilket nivå dere ca er på og hva dere ønsker å delta på lørdag og/eller søndag. 

For de som kun skal delta på teorien, så skriver dere navn på den som skal delta. 

Betaling: til konto 1503.60.20714, merk betalingen med navn på ekvipasje eller teori. Tidspunkt for treninger blir lagt ut ila 16. april i vårt arrangement på facebook 🙂 

Spørsmål kan rettes til Linda (45262038) eller på mail til klubben 🙂 

Vi håper vi ses på klubbtrening! 

Mvh Styret / EIDV


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.