Stevnestarter så langt i sesongen.

Postet av Eidsvoll Hestesportsklubb den 12. Mai 2022

Flere av våre medlemmer har vært aktive på stevnefronten hittil i år og her er en presentasjon av de som har representert klubben på stevner så langt i år.

Vi er stolte av dere alle sammen, tusen takk for at dere representerer klubben på en fin måte.

Katrine og Kenji har startet 4 dressurstevner så langt i år og har veldig gode resultater å vise til.

Foto: Privat


Hedda og Myklarson har startet 2 sprangstevner og plukker gode erfaringer.

Foto: Privat

 


Gry og Shan har startet på 3 dressurstevner så langt i år og det har blitt noen sløyfer underveis. 


Foto: Marita Buskerud Ailin og Miss Tara har startet 4 sprangstevner så langt i år og det har blitt noen sløyfer underveis.

Foto: PrivatIsabelle og Herkules har startet 1 sprangstevne og 2 feltritt knøttecup, og mor har gitt følgende status etter feltrittsstevne nr 2:Selv om det står ELM på resultatlistene i dag gjør det ingen verdens ting (de lå som nr 2 etter dressur og sprangdenne super duoen her var kjempe flinke, med en litt rampete ponnis ble d et stopp på nr 3, og to på nr 9, så de fikk nesten ridd alle hinderne (12 totalt) må bare jobbe på å være litt strengere! Hærreguuud så gøy dette er, nervene hos mor var litt roligere i dag enn sist helg.Sååå tøff denna frøkna er, jeg er så stolt.Foto: Privat

Pernille og Ballytarsna Prince har startet 1 sprangstevne og det ble sløyfe i begge klasser.
Foto: Marita K. Soleng

Isabell og Superline's A Dany Man har startet 1 sprangstevne og 1 feltrittstevne knøttecup. De er regjerende klubbmestere i feltritt 2022. Isabell har også startet 1 sprangstevne med Herkules i år.

Foto: Gry Himle

Anette og Change of Heart har deltatt på hingstekåring i regi av Norsk Varmblod hvor de høstet mange gode erfaringer å ta med seg videre.

Foto: Privat 


 

 
 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.